Negura Bunget. Album nou - ZI. Website nou.

de Cristi Nedelcu

Negura Bunget. Album nou - ZI. Website nou.


Negura Bunget vin cu o serie de noi informatii despre viitorul album, precum si despre implinirea a 20 de ani de activitate.

Album nou - ZI

Suntem bucurosi sa anuntam ca urmatorul album Negura Bunget se va intitula ZI. A doua parte a trilogiei despre Transilvania, albumul ZI va explora elementele umane, traditiile, practicile si obiceiurile care au format orizontul spiritual al localnicilor. Albumul va fi lansat in a doua parte a anului de casa de discuri germana Prophecy Productions.

Website nou & webshop

Noul nostru website, cu un designs responsiv, e online - www.negurabunget.com. Pentru prima oara avem si un magazine online, unde sunt dinsponibile printre altele noua editie a albumului OM dublu LP, lansata de casa de discuri Blood Music, dar si editia aniversara OM dublu digipak lansata de Aural Music.

Logo aniversar

Suntem incantati sa introducem logo-ul aniversar - 20 de ani Negura Bunget - pe care l-am dezvoltat alaturi de Ovidiu Hrin / Synopsis™ – www.synopsismedia.com

Poze Poze pentru articole - Negura  Logo



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: