Negura Bunget au finalizat noul album - TAU

de Alin Pildner

Negura Bunget au finalizat noul album -  TAUSuntem bucurosi sa anuntam ca Negura Bunget a finalizat inregistrarile, mixajul si masteringul noului album TAU.

Ca prima parte a unei trilogii muzicale si vizuale legate de Transilvania, TAU e concentrat pe partea naturala, explorand locuri spectaculoase, precum si legendele, miturile si traditiile acestora, deschizand o fereasta catre trecutul unor locuri legendare.

Albumul va fi lansat la inceputul anului 2015 de casa de discuri germana Prophecy Production. Deja sunt in lucru cateva editii limitate spectaculoase. Pana atunci vor mai fi insa o multime de surprize.

In aceasta saptamana, Negura Bunget va realiza cu sprijinul casei de discuri o auditie in premiera a noului album, la care vor participa cativa jurnalisti de la cele mai importante reviste de profil din lume: Metal Hammer Anglia, Rock Hard Germania, Rock Hard Franta, Terrorizer Anglia, Legacy Germania. Pe langa prezentarea albumului, care va avea loc chiar in studioul Negura MUSIC, acestia sunt invitati altaturi de formatie si la o calatorie in cateva din tarimurile care au fost sursa de inspiratie a abumului.

Negura Bunget - actitivate live

Negura Bunget e in mijlocul unui amplu turneu de promovare a noului album, care va contine mai mult de 300 de concerte, desfasuare pe parcursul a 3 ani, pe 4 continente. Intreaga activitate live a formatiei din viitorul apropiat va fi conectata cu lansarea noului album si se va desfasura pe mai multe paliere, dupa cum urmeaza:
Negura Bunget - Avanpremiere pentru noul album - noiembrie 2014
Negura Bunget - Turneu romanesc si balcanic - martie 2015
Negura Bunget - Turneu European - aprilie / may 2015
Negura Bunget - Festivaluri de vara - iunie / iulie / august 2015
Negura bunget - Turneu nord-american - septembrie / octombrie 2015

Promotie merchandise - cumperi un tricou, primesti unul pe gratis
In zilele urmatoare Negura Bunget desfasoara o promotie speciala merchandise - cumperi un tricou, primesti unul pe gratis. Avem mai multe modele disponibile in promotie, si puteti avea doua cu numai 65 RON. Mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de facebook a fomatiei.

Negura Bunget
Gabriel Mafa / Negru - tobe / percutii / tambal / xilofon / tulnic
Tibor Kati - voce / chitara / keyboards
Adrian Neagoe / Oq - chitara / voce / keyboards
Petrica Ionutescu - fluier / tulnic / trompeta / instrumente traditionale
Ovidiu Corodan - bas
Matei Ionutescu - fluier / tulnic / instrumente traditionale
Vartan Garabedian - percutii / voce
Daniel Dorobantu - design vizual
Mihai Neagoe / Mtz - design sunet
Dan F. Spataru - design grafic

Negura Bunget
P.O. BOX 8-1136, 300334, Timisoara, ROMANIADacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook