Negura Bunget la Artmania

de Morrison

Negura Bunget la Artmania
Cea mai cunoscuta trupa de black metal din Romania, Negura Bunget va concerta la cea de-a treia editie a ARTMANIA Festival, sambata, 19 iulie.

Infiintata in 1995, Negura Bunget este singura trupa romaneasca care este inclusa in line-up-ul celor mai mari festivaluri de rock din Europa, ca Wacken Open Air sau Summerbereeze Festival, ambele evenimente avand loc in Germania.

Dupa peste 150 de aparitii live, incluzand mai multe turnee europene, cei de la Negura Bunget vor urca pe scena de la Sibiu pentru a arata fanilor ce inseamna black metal adevarat din Transilvania.


Pana in prezent, pentru ce-a dea treia editie a ARTMANIA Festival au confirmat Negura Bunget, Agua de Annique, Atrocity, Gamma Ray, Leaves Eyes, Tiamat si Lacrimosa. Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie.

Biletele pentru ATRMANIA Festival se pot cumpara in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro. Un bilet pentru ziua de vineri, 18 iulie, va costa 70 lei, iar pentru sambata, 19 iulie, tot 70 lei. Doritorii pot achizitiona si abonamente pentru ambele zile de concerte din cadrul festivalului, la pretul de 120 lei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: