Nergal nu se va intoarce in al doilea sezon The Voice Of Poland

de Buvnitz

Nergal nu se va intoarce in al doilea sezon The Voice Of Poland


Potrivit TheNews.pl, postul de televiziune TVP a anuntat ca Adam 'Nergal' Darski nu se va intoarce ca membru al juriului in al doilea sezon The Voice Of Poland.

'Adam Darski nu va fi membru al juriului si nici nu a avea o emisiune pe TVP.' a declarat Joanna Stempien-Rogalinska, purtator de cuvant pentru TVP.

Decizia vine dupa o serie de controverse si acuzatii culminand cu evenimentul de la inceputul lunii cand Nergal a fost invitatul special al concertului sustinut in data de 1 octombrie de grupul Times New Roman in clubul Hydrozagadka din Varsovia.

Trupa a aparut pe scena in scaune cu rotile, imbracati in pijamale si insotiti de personal medical. Cineva de pe scena a anuntat ca formatia nu poate canta decat daca sunt 'vindecati' psihic. In acel moment Nergal a aparut pe scena imbracat in preot catolic. Apoi si-a asezat mainile pe artisti iar acestia au fost 'vindecati'.

Braun scrie ca acest comportament denota o lipsa de respect nu numai pentru credintele religioase ci si pentru persoanele cu dizabilitati fizice.

In ciuda activitatilor sale 'satanice', Nergal este un puternic activist in lupta impotriva cancerului.

Participarea lui Nergal in emisiunea The Voice Of Poland a impartit Biserica Catolica in doua parti.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook