Nightmarion au lansat albumul 'Mediam Noctem'

de Cristi Nedelcu

Nightmarion au lansat albumul 'Mediam Noctem'


In primavara anului 2014 o gasca de prieteni cu pasiuni similare au infiintat trupa Nightmarion. In timp, dupa luni intregi de repetitii si dedicare, trupa s-a conturat astfel: Adrian Jureschi – voce, Alex Florea – chitara, Mihnea Michetei – chitara, Alex Tipa – bass si Cosmin Manolache – tobe.

Pe data de 24 decembrie 2020, Nightmarion a lansat primul sau album intitulat 'Mediam Noctem'.

Acestia afirma: „Am inceput sa lucram la acest album inca din 2014, pe vremea cand eram o echipa novice cu vise si aspiratii marunte. Poate ca unii dintre voi ati intrat deja in contact cu albumul, fie prin I’m Walking (2015), Lumea Lor (2016), sau Ultima Zi (2019).

Mediam Noctem reprezinta drumul nostru catre maturizare si success. Acest lucru poate fi evidentiat prin evolutia subtila a fiecarei piese in parte si inregistrarile reprezinta nota distinctiva a trupei Nightmarion – prezenta cu trup si suflet in fiecare vers.”

Acesta (n.r. albumul) imbina stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitara alcatuind un peisaj alternativ metal. Trupa a cantat la diverse festivaluri din tara, printre care amintim: Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier si Zilele Nordului, dar si in deschiderea unor trupe mari precum Vita de Vie, Luna Amara, Coma, Bucovina etc.

Melodiile pot fi ascultate integral pe canalul de YouTube, in playlist-ul creat pentru primul album: https://youtube.com/playlist?list=PL1bwxycY2P5pEOoAvNuNzpYGJeNgwTKCL.

Nightmarion poate fi ascultat pe toate platformele de streaming: Spotify, iTunes si Google Play.

Nightmarion Facebook: https://www.facebook.com/Nightmarion5

Nightmarion Instagram: https://www.instagram.com/nightmarion5

Nightmarion Bandcamp: https://nightmarion5.bandcamp.com



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: