Noi confirmari la Artmania

de Morrison

Noi confirmari la Artmania
Artmania a anuntat azi, pe langa cunoscutii headlineri, Within Temptation, Anathema, My Dying Bride, Tarot, The Gathering si Haggard, prezenta la editia de anul acesta a formatiei After Forever. De asemenea, de la ARTMANIA Festival 2007, nu vor lipsi cele mai importante trupe de pe scena muzicii rock din Romania: Altar, Cargo, Celelalte Cuvinte, Iris, Luna Amara si Vita de Vie. Puterea sunetului pe scena va fi de aproximativ 75 000 de Wati

Programul festivalului Artmania 2007 este dupa cum urmeaza.

Ziua de vineri, 15 iunie, ii va avea ca invitati pe Altar, Celelale Cuvinte, Haggard, iar capul de afis al zilei vor fi britanicii de la Anathema.

Sambata, 16 iunie, va fi o zi incarcata de evenimente: pe scena de la Sibiu vor urca Cargo, cu un recital special pentru ARTMANIA Festival 2007, Tarot, The Gathering, My Dying Bride si mult asteptatul cap de afis de la ARTMANIA Festival 2007, Within Temptation. Solista vocala Sharon den Adel a anuntat ca va purta pe scena rochii facute chiar de ea, schimbandu-le de cateva ori intre piese.

In ultima zi a festivalului, va predomina rock-ului romanesc, dar nu numai. Duminica 17 iunie vor evolua, la Sibiu, Luna Amara, Vita de Vie, After Forever si legenda rockului romanesc, Iris. O alta surpriza pregatita de organizatori este ca, in timpul concertului Iris din Piata Mare, intr-o cetate situata la 7 Km distanta, fratii Cavanagh de la Anathema vor sustine un concert Unplugged. Biletele pentru acest concert vor fi in numar de 100, la pretul de 65 de lei.

Detaii pe www.artmaniafestival.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: