Noul album H.I.M.

de Morrison

Noul album H.I.M.
Finlandezii H.I.M. au oferit in sfarsit mai multe amanunte despre mult asteptatul album "Venus Doom" a carui lansare va avea loc pe 18 septembrie. Se pare ca materialul va avea un sound mai heavy decat precedentul "Dark Light", din 2005.

De altfel, Ville Valo, frontman-ul H.I.M., spune: "Sunt multe influente Black Sabbath si Metallica old school pe acest album. Am vrut ca acest material sa fie mai agresiv, mai pe directia acestor doua formatii".

Despre primul single de pe acest album, "Kiss of Dawn", Ville spune ca i-a fost inspirat de sinuciderea unui prieten apropiat. "Intreaga piesa este un tribut adus lui. Este in acelasi timp si un cantec de dragoste. L-am iubit pe tipul asta. A fost un adevarat prieten", spune solistul.

Legat de partea vocala de pe acest album, Ville Valo spune ca va interpreta piesele intr-un timbru mai putin inalt, asemanator celui al lui Leonard Cohen.

Pana la aparitia albumului, finlandezii vor concerta in deschidere la Metallica, in cateva locatii din Europa. "Va fi o experienta cu totul noua, e putin inspaimantator sa canti pe un stadion cum este Wembley, de exemplu, care are o capacitate de 70-80 de mii de spectatori", a mai spus Valo.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: