Noul album Krepuskul, foarte apreciat in UK

de Cristi Nedelcu

Noul album Krepuskul, foarte apreciat in UK


Vestile bune continua sa curga pentru trupa clujeana KREPUSKUL, iar noul album, „Hybrid” ce va fi lansat in data de 3 noiembrie continua sa se bucure de o foarte mare apreciere in Marea Britanie.

In urma cu cateva saptamani, The Metal Review scria despre „Hybrid”: „...from the awesome guitar work, to the vocals and the hammering drums, this album is perfection!”

Acum a venit randul GBHBL.com sa povesteasca de noua creatie Krepuskul, facand referire la „Hybrid” ca fiind „...simply one of the best metal releases of the year”! De asemenea, este foarte apreciata originalitatea albumului: ...„When they say they’re doing inventive stuff they mean it.”, dar si compozitia si tehnica: „An absolute storming track of exciting hard metal riffs, incredible drumming & vocals that are some of the strongest heard this year.”

Review-ul in intregime poate fi citit aici: https://gbhbl.com/album-review-krepuskul-hybrid-msh-music-group/

…iar cel mai recent clip al trupei, „The Disciples”, este prezent pe YouTube:

Asteptam cu nerabdare sa ii vedem in unul din show-urile pe care le vor sustine in toamna aceasta in tara, in cadrul turneului de promovare. Mai multe noutati la https://www.facebook.com/KrepuskulRomaniaDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook