Noul Festival Constelatii Rock este o gura de aer proaspat pentru o nisa puternic sub-explorata

de Cristi Nedelcu

Noul Festival Constelatii Rock este o gura de aer proaspat pentru o nisa puternic sub-explorata


Noul Festival Constelatii Rock este o gura de aer proaspat pentru o nisa puternic sub-explorata.

Asociatia Constelatii Rock a decis sa organizeze cele doua sectiuni, ROCK si METAL, pentru a acorda si genului metal spatiul de desfasurare binemeritat! De aceea va incurajam sa va inscrieti toti cei care activati in trupe live si pe toti amatorii de muzica buna, va invitam sa urmariti competitia, sa votati cand va fi lansat votul public, sa petrecem mpreuna un super rock weekend la Gala Constelatii din 8-9 septembrie care va avea loc la Ramnicu Valcea si de ce nu, sa va gasiti datorita acestei editii, your new favorite metalhealds!

Pe langa sansa de a obtine unul dintre marile premii, trupele selectate pentru competitiile LIVE (Sectiunea Rock din 19-20 mai, Sectiunea Metal din 2-3) sunt sprijinite si prin promovare, deci chiar merita sa va nscrieti aici pana pe 1 mai!

Urmariti postarile pe pagina festivalului: ConstelatiiRock, pe insta @constelatii_rock, dati join la events si ne vedem la Ramnicu Valcea!

Event-ul pentru Constelatii Rock 19-20 mai il regasiti aici.

Pentru a accesa event-ul pentru Constelatii Metal 2-3 iunie click aici.

A new galaxy is born! Iar VOI sunteti stelele metalice din Constelatia noastra!

Evenimentul este organziat de Asociatia Constelatii Rock in parteneriat cu Primaria Municipiului Ramnicu Valcea si Consiliul Local al Municipiului Ramnicu Valcea.

Parteneri: Asociatia Mentor Rock, Aby Stage Events, Bikers for Humanity Rock Fest, Asociatia Culturala Sunetul Muzicii, Asociatia Societatatea Civica Romana Carpathia.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: