Noutati despre biletele la AC/DC plus o noua categorie pusa in vanzare (Update)

de Buvnitz

Noutati despre biletele la AC/DC plus o noua categorie pusa in vanzare (Update)

Update (15:54): AC/DC din Bucuresti">Detalii despre amplasarea tribunelor VIP la concertul AC/DC din Bucuresti

Eventim anunta:

AC/DC, cel mai asteptat concert al anului, este o productie Marcel Avram, D&D East Entertainment si East European Concert.

Din dorinta de a oferi publicului cele mai bune conditii, organizatorii au reamplasat tribunele VIP. Locurile VIP vor fi amplasate in fata scenei, la o distanta optima de aceasta, oferind vizibilitate excelenta. Cei care au optat pentru aceasta categorie de bilete vor avea parte de un eveniment memorabil si de cele mai bune conditii de vizibilitate.

De asemenea, datorita interesului mare manifestat de public a fost introdusa o noua categorie de bilete, cu loc, in lateralele tribunelor VIP. Acestea au fost deja puse in vanzare de catre Eventim.ro, agentia exclusiva de ticketing, la pretul de 398,50 lei. Detalii, pe www.eventim.ro.

Castiga 6 bilete la AC/DC ! sau Cumpara bilete - Click Aici

Pe 16 mai 2010, AC/DC vine pentru prima data in Romania. Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: