Nova Rock Ce bilet iau?

de Cristi Nedelcu

Nova Rock  Ce bilet iau?


Ai intrat pe net, ai navigat pana ai gasit line-upul pe care ti-l doreai, ai vorbit cu prietenii, si ati stabilit: anul asta Nova Rock e de voi (detalii line-up AICI). Ai strans banii de bilet, deschizi pagina de internet a festului hotarat sa iei biletul cat mai repede cu putinta si ... dai peste o oferta de nu mai putin de 9 tipuri diferite de abonament! Daca esti genul care nu se lasa sedus de oferte variate atunci punct ochit, punct lovit, iei abonamentul de baza (cel mai ieftin)! Dar daca vrei totusi sa studiezi oferta si sa alegi in functie de ceea ce ti se potriveste cel mai bine atunci poate te putem ajuta!

Cu toate ca site-ul festului are si varianta in engleza (daca nu stii germana si vrei o aventura incearca sa iti iei bilet de pe site-ul original ) oferta celor de la Nova Rock e atat de variata incat poate fi usor dezarmanta. Nu te pierde insa, dupa ce am trecut si noi prin aceeasi experienta prima data cand am fost putem sa te ajutam!

Asadar, lista de bilete disponibile este:

NOVA ROCK 2018 FESTIVAL PASS (disponibil AICI)

Abonamentul de baza. Asigura intrarea in zona de concerte in toate cele 4 zile de fest, camparea in zona de baza dar parcarea in afara festivalului. Te verifica cineva doar la intrarea in zona de festival, pe urma nu te mai intreaba nimeni nimic.

NOVA ROCK 2018 VIP (disponibil AICI)

Include intrarea la concerte, camparea in zona VIP (amplasata separat de zona main de campare si concerte pentru un comfort sporit dar care beneficiaza de un fast lane care duce direct la scene, si este mai aproape de zona de dusuri si toalete cu apa curenta), parcare in zona VIP (situata mai aproape de zona de concerte si cu intrare pazita). Acest abonament este disponibil pentru cazare la cort, dar si in autorulota/ rulota atat in zona main de rulote cat si in cea Silent and Clean.

NOVA ROCK 2018 CARAVAN (disponibil AICI)

Include intrarea la concerte si instalarea/ parcarea autorulotei in zona desemnata. Exista si aici doua categorii: cea normal si cea Silent&Clean. In timp ce pentru prima nu exista restrictii majore, cea de a doua se supune unui regulament de ordine care presupune sa faci liniste intre anumite ore si sa ai grija de gunoiul pe care il faci. (regulament AICI) Daca ai o gasca alaturi de care sa pleci cu autorulota trebuie sa stii si ca numai soferul plateste biletul din aceasta categorie iar restul ocupantilor vor avea nevoie de biletul de baza (vezi mai sus)

NOVA ROCK 2018 TENT HOTEL (disponibil AICI)

Nu ai cort? Nu vrei sa cari cortul pana in Austria? Nova Rock has got you covered! Cu acest voucher nu ai nevoie de cort, Nova Rock iti ofera corturi deja ridicate intr-o zona selectata de ei unde intrarea se face pe baza bratarii primite la inregistrare. Poti sa beneficiezi si de un dulap contra unei sume de bani platite in plus. Alaturi de acest voucher trebuie sa cumperi si un abonament de baza, dar daca mai gasesti pe cineva care sa vrea sa imparta cortul cu tine puteti sa luati voucherul impreuna.

NOVA ROCK 2018 – ROCK CHALET (disponibil AICI)

Ce presupune? Casute din lemn cu 2 paturi suprapuse, 4 locuri, electricitate, cuier, lenjerie de pat s.a. Daca mai gasesti inca 3 prieteni care sa vrea sa imparta casuta cu tine atunci luati un voucher Rock Chalet si 4 festival passes si sunteti aranjati!

NOVA ROCK 2018 BLACK&FRESH TENT-HOTEL (disponibil AICI)

Ca si in cazul corturilor prezentate mai sus acestea sunt puse la dispozitia voastra pentru inchiriere. Diferenta este ca acestea sunt corturi cu material exterior special si sistem de ventilatie impotriva incalzirii excesive. Voucherul poate fi achizitionat in 2 variante: cu sau fara dulap. Pretul difera in functie de aceasta preferinta. Nu uita sa iei si festival pass!

NOVA ROCK 2018 – DESERT LODGE (disponibil AICI)

Acest voucher va poate asigura inchirierea unui cort de 5 persoane cu saltele si lenjerie de pat incluse, masa, scaune, dulap, s. a. Mai gaseste 4 prieteni si nu uitati sa va luati si festival pass odata cu acest voucher!

NOVA ROCK 2018 – DIAMOND VIP&HOTEL PACKAGE (disponibil AICI)

Ultra-All-inclussive! Acest tip de abonament este pentru cei care nu doresc sa stea la cort si vor sa aiba un spatiu de odihna linistit dupa o zi plina de head-banging

Pachetul include:

-Receptie Hotel St Martins Therme

-1 camera single sau dubla (mic dejun inclus)

-Transport zilnic hotel-Nova Rock

-Intrare libera Lacul si termele St Martin pe durata sederii

-Festival Pass VIP

-Acces zona VIP

Orice tip de abonament iti alegi distractia e cu siguranta garantata, asa ca nu mai sta pe ganduri. Si indiferent de ceea ce alegi remember to rock on \m/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: