O formatie de christian metal este cenzurata in Colorado

de Buvnitz

O formatie de christian metal este cenzurata in Colorado


Ventura County Fairgrounds, proprietate a statului California, urma sa gazduiasca in acest weekend un eveniment de trei zile intitulat Monster Jam Fest. Printre trupele confirmate la acest eveniment se aflau Dio Disciples, Static-X, P.O.D, HellYeah, Ill Nino.

Totul parea sa se desfasoare conform planului pana cand promoterul Ezio Van Horst a primit un email din partea reprezentantilor Ventura County. Lilia Kenneally, sales manager in Ventura, a ceurt insistent ca 'formatia de christian metal P.O.D: sa nu includa in setlist piesa Youth Of A Nation' pentru ca versurile instiga la controversa, in special dupa recentele evenimente din Colorado.

Promoterul a incercat sa rezolve aceasta problema insa autoritatile au refuzat orice negociere. Concertul a fost insa mutat la Ventura Theater, o locatie ce nu aplica astfel de solutii extreme.

P.O.D au lansat in luna iulie un nou album intitulat Murdered Love.

Urmasul lui When Angels & Serpents Dance a fost din nou produs de Howard Benson, acelasi care a produs si discult Satelite.

Coperta si pachetul ilustrativ este semnat de Invisible Creature, cunoscut pentru colaborarile cu Foo Fighters, Norma Jean si Chris Cornell.

Precedentul disc When Angels & Serpents Dance a debutat pe continentul american cu vanzari de 34.000 de exemplare.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: