O noua editie a Rockotecii METALHEAD in Iron City

de Buvnitz

O noua editie a Rockotecii METALHEAD in Iron City

Astazi are loc o noua editie a rockotecii METALHEAD in IRON CITY.

Pentru ca in timpul saptamanii nu mai exista rockoteca in centrul orasului, am decis sa incercam o 'reuniune' a rockotecii METALHEAD.

Rockoteca pe care publicul bucurestean o cunoaste inca de pe vremurile Vikingului, ulterior mutata in Utopia, Live Metal Club si apoi Suburbia. Pentru ca dorim sa ramana in continuare un eveniment cat mai accesibil pentru toata lumea, rockoteca va avea loc de acum inainte in fiecare marti in clubul Iron City din Capitala (Str. Blanari nr.21, vis-a-vis de Club A).

Cu incepere aproximativa la ora 22:00, rockoteca va avea in fiecare saptamana si o 'runda de incalzire', insemnand un jam session gazduit de Iron City.

Muzica va fi aceeasi cu care v-am obisnuit si pana acum, de la cunoscute hituri pana la noi aparitii muzicale, piese underground cat si requesturi.

Incepand cu data de 11 mai va asteptam in Iron City pentru un nou sezon de dansuri cu ninja invizibili, hore, sarbe, sanje, lacrimi si transpiratie, multa pleata si matreata.

Poze Rockoteca METALHEAD in Iron City -



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: