O persoana a fost ucisa dupa o altercatie produsa la un concert Motorhead

de Horia Stefan

O persoana a fost ucisa dupa o altercatie produsa la un concert Motorhead


Potrivit ziarului britanic Yorkshire Post, autoritatile britanice au declansat o ancheta in cazul persoanei care a murit in urma unei altercatii iscate in timpul concertului Motorhead de la O2 Academy din Leeds.

Politia spune ca Andrew Crawford, in varsta de 44 de ani, managerul unei firme de constructii, a fost lovit de mai multe ori in cap in centrul orasului Leeds, dupa terminarea concertului. Doi barbati care au fost vazuti fugind de la fata locului sunt dati acum in urmarire.

Anchetatorii cred ca incidentul este legat de altercatia iscata in timpul concertului Motorhead, in care o persoana necunocuta i-ar fi dat foc la par unui prieten de-al lui Crawford.

Motorhead au anuntat recent detalii despre noul album, "The World Is Yours". Albumul urmeaza sa fie lansat pe 13 decembrie sub Motorhead Music, propria lor casa de discuri.

Inregistrat partial in studioul trupei Foo Fighters, "The World Is Yours" este cel de-al douazecilea album Motorhead.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook