Observatii din partea Emagic cu privire la declaratiile D&D EE

de Buvnitz

Observatii din partea Emagic cu privire la declaratiile D&D EE


Va prezentam mai jos un comunicat oferit de Laura Coroianu (CEO Emagic) cu privire la o serie de declaratii facute in cadrul conferintei de presa organizata in data de 5 aprilie de D&D East Entertainment. Mentionam ca METALHEAD ramane o voce impartiala in aceasta problema, iar aceasta ramane (in final) o declaratie oficiala venita din partea Emagic.

Scurte mentiuni privind informatiile comunicate de domnul Marcel Avram in cadrul conferintei de presa din 5 aprilie:

- Revenirea in 2011 a B'ESTFEST a fost anuntata inca de anul trecut in presa, iar editia de anul acesta este mentionata in ghidurile internationale ale festivalurilor de la sfarsitul lui 2010 (tiparite si online), cu datele exacte.

- B'ESTFEST este un festival cu traditie, ce a avut loc din 2007 incoace intotdeauna in primul weekend din iulie.

- Mai mult decat atat, artistii din line-up-ul B'ESTFEST 2011 au inceput a fi confirmati oficial inca din februarie anul acesta, ca fiind parte din festival, prin comparatie cu anuntarea unui concert de sine-statator (Judas Priest plus Whitesnake), anuntat ca atare in februarie (nu in noiembrie), in jurul caruia s-a inventat acum un festival.

"Mi se pare amuzant si neverosimil ca un alt organizator de concerte sa acuze de lipsa de colegialitate echipa B'ESTFEST, in timp ce acelasi organizator comunica un eveniment propriu, pe acelasi weekend, la 2 luni dupa primele confirmari din cadrul B'ESTFEST. Gestul defensiv de a aduce B'ESTFEST in discutie cred ca spune totul." a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: