Olympus Mons a castigat Marele Premiu in cadrul concursului Posada Rock 2020

de Cristi Nedelcu

Olympus Mons a castigat Marele Premiu in cadrul concursului Posada Rock 2020


Concursul Posada Rock 2020 a avut loc weekendul trecut, in perioada 18 - 20 Septembrie.

Marele Premiu a fost adjudecat de formatia Olympus Mons din Bucuresti. Pe locul 1 s-a platsat trupa Drive Your Life din Varna, Bulgaria urmata de Katara din Arad si de Valak din Bucuresti.

Anul viitor, Posada se reintoarce pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel in perioada 13 - 15 August. Skid Row, formatia confirmata in prima faza pentru festival, isi mentine statutul de headliner pentru editia de vara viitoare.

Noi trupe vor fi anuntate cat de curand, organizatorii fiind in discutii cu formatii din America de Nord si de Sud, din Europa, Orientul Mijlociu si Australia.

Pentru cei care isi vor pastra pentru editia din 2021 abonamentele deja achitate, organizatorii pregatesc o serie de surprize exclusive, printre care tombole cu premii in tricouri de la editiile anterioare, reduceri la merchandise pentru editia din 2021, reduceri la bilete pentru alte evenimente organizate de ei, tombole pentru pass-uri VIP si sesiuni exclusive de meet & greet cu trupele de anul viitor.

Pentru cei care inca nu si-au luat bilet, acestea se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: