Organizatorii de la Bucovina Rock Castle au lansat o petitie online!

de Andreea Gherfi

Organizatorii de la Bucovina Rock Castle au lansat o petitie online!


In urma reactiei mult prea exagerate de care a dat dovada o anumita entitate religioasa, festivalul Bucovina Rock Castle risca sa-si piarda libertatea de a urca pe scena sa formatii pe care iubitorii metalului doresc sa le vada live, pe motiv ca nu s-ar incadra in normele de valori culturale ale asociatiei "Sfantul Mitropolit Dosoftei" si, implicit, ale BOR.

Organizatorii festivalului Bucovina Rock Castle fac un apel catre toti cei care iubesc aceasta muzica si care inteleg ca legea pumnului in gura nu mai functioneaza in zilele noastre.

Petitia este online si poate fi semnata aici

"Bucovina Rock Castle e a noastra, nu a bisericii!

Bucovina Rock Castle este de 6 ani fanionul evenimentelor culturale din Suceava. Anul acesta este primul an in care asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a pus problema trierii trupelor participante la festival din motive invechite si din principii fundamentaliste.

Aceasta petitie va insoti memoriul depus la CJSV de catre noi, echipa de organizare a festivalului, in eventualitatea in care BOR-ul se va implica direct in selectarea trupelor pentru editiile urmatoare ale festivalului.

Pentru cei care nu stiu povestea, pe data de 18 august, asociatia "Sfantul Mitropolit Dosoftei" a organizat un protest impotriva concertului Dark Funeral din cadrul festivalului. In urma acestei actiuni, CJSV si BOR au facut o alianta astfel incat pe viitor vor vrea sa trieze trupele participante la festival!"

Foto Credis: Gicu Boboc & Bucovina Rock Castle



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: