OTTTO trupa din care face parte fiul lui ROBERT TRUJILLO de la METALLICA lanseaza videoclipul "Skyscraper"

de Cristi Nedelcu

OTTTO trupa din care face parte fiul lui ROBERT TRUJILLO de la METALLICA lanseaza videoclipul


OTTTO, grupul care il include si pe Tye Trujillo (fiul basistului METALLICA, Robert Trujillo), a lansat un videoclip pentru „Skyscraper” de pe albumul de debut recent lansat al trupei in Venice Beach, California, album intitulat „Life Is A Game”.

Paul Marchand, care este binecunoscut pentru documentarele sale muzicale, printre care „Jaco” si „Selena Gomez: My Mind & Me”, a regizat videoclipulin care putem vedea trioul jucand un joc de societate numit "Skyscraper" in care fiecare aruncare de zaruri aduce haosul pe pamant.

„OTTTO rocks!”, spune Marchand. "But man, to be honest we all had a lot of milk to drink that day. I just remember the swell was down and the surf zombies came inland. Someone brought a board game? This kinda stuff just happens in Topanga. I think it was a Tuesday."

OTTTO a primit laude pentru „Life Is A Game”, Consequence descriind LP-ul de 10 melodii drept "fun, unpretentious thrash", iar Metal Injection au scris: "OTTTO are destined for stardom… this trio has massive talent that is undeniable…" Trupa a lansat anterior o pereche de videoclipuri de pe noul album, inclusiv videoclipul elaborat, cu tematica de carnaval pentru „Dance Of The Dead”, si clipul cu infuzie de Dogtown pentru „My Pain”.

OTTTO va incepe un turneu nord-american cu BASTARDANE, trupa formata din Castor Hetfield, fiul solistului METALLICA, James Hetfield, sambata, 5 august, la Gramercy Theatre din New York.

Ceilalti doi membri OTTO sunt Triko Chavez (tobe) si Bryan Noah Ferretti (voce/chitara). Formatia si-a lansat EP-ul de debut omonim in 2020, urmat de mai multe spectacole live, inclusiv sloturi la Lollapalooza si BottleRock, deschideri de show pentru SUICIDAL TENDENCIES. De asemenea, Tye Trujillo a contribuit cu piese de chitara pentru fenomenul cultural Eddie Munson in „Stranger Things”. Cel mai recent, trupa a lansat EP-ul exclusiv pentru Record Store Day „Locos Live In Venice”, care a fost inregistrat la veneratul sediu al revistei Juice, chiar langa promenada din Venice Beach.

Coperta albumului „Life Is A Game” este realizata de artistii Pascal Brun si Marcel Szerdahelyi.

"Life Is A Game" track list:

01. My Pain
02. Skyscraper
03. Night Howlers
04. Scopa
05. Let Them Return
06. Ride Low
07. Dance Of The Dead
08. Trip
09. Cosmos
10. The Void

Mai jos puteti viziona videoclipul trupei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: