'Out Of Signal' - un nou proiect instrumental - piesa de debut

de Cristi Nedelcu

'Out Of Signal' - un nou proiect instrumental - piesa de debut


Silviu, Alex si Ionut de la "Addiction", lanseaza un proiect instrumental cu trupa "Out Of Signal". Grafica poarta semnatura lui Costin Chioreanu.

"Out Of Signal", grupul format din trei membri ai trupei Addiction (Silviu Paraschiv - chitara solo, Ionut Draghici - bass, Alex Musat - tobe) isi lanseaza single-ul de debut, "Circles", cu un artwork realizat de Costin Chioreanu.

Poze Poze pentru articole - OOS

Dupa o perioada de absenta ce a urmat lansarii albumului "Genesis", primit pozitiv atat de public cat si de criticii de specialitate, trei dintre membrii Addiction au pus bazele unui proiect ce se vrea 100% instrumental. Pornit initial dintr-o joaca, proiectul "Out Of Signal" se maturizeaza independent, dar totodata concomitent cu maturizarea trupei Addiction, care acum lucreaza la cel de-al doilea album. "Intentionam cu acest proiect sa transmitem, doar prin instrumente, sentimente. Fiindca piesele nu vor avea voce, implicit cuvinte, este mai greu sa "vorbesti". Ce este mai frumos dintr-o piesa instrumentala este ca fiecare poate intelege ce doreste. Noi facem muzica plecand de la un sentiment de baza si oricine o poate umple cu vorbe. As putea spune ca piesa Circles este o reprezentatie muzicala la expresia "a despica firul in 4". Toata lumea stie acea senzatie cand, plecand de la un sentiment simplu, despici firul in 4, in toate partile pozitive si negative pana imtr-un punct cand devine obsesie. La un moment dat e posibil sa nu mai realizezi ce este real si devii constient ca n-ai rezolvat nimic si ca, de fapt, te-ai scufundat intr-un blocaj... intr-o spirala", declara Silviu, autorul principal al piesei. Cei trei spera ca noul proiect sa fie pe placul publicului si abia asteapta sa urce din nou pe scena atat cu "Out Of Signal" cat si cu Addiction.

Piesa poate fi ascultata pe canalul oficial al trupei, dar si pe pagina oficiala de Facebook "Out Of Signal"




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: