Partidul Conservator: Parlamentul britanic este plin de rockeri

de Buvnitz

Partidul Conservator: Parlamentul britanic este plin de rockeri


Louise Mensch, fosta membra a Partidului Conservator Britanic a postat un material pe site-ul ConservativeHome in care explica de ce iubeste muzica heavy metal.

'Muzica heavy metal reprezinta in primul rand o revolta, o alegere anti-autoritara, plina de putere atat in versuri cat si muzica. Stiu ca Prim Ministrul britanic este mare fan The Smiths insa mi-a spus ca i-a vazut pe AC/DC in turneul Back In Black cand au cantat in Manchester. E norocos; a fost unul din cele mai bune albume din istorie.' declara Mensch.

Louise este maritata cu Peter Mensch - co-propietar Q Prime, o companie de management ce reprezinta nume de top precum Metallica, Red Hot Chili Peppers, Shanaia Twain sau Josh Groban.

'In Parlamentul britanic exista multi rockeri incognito. Acei rockeri care sunt gata in orice moment sa faca o deonstratie de air guitar si headbanging. Whittindale OBE MP si-a uimit colegii cand a cantat Smoke On The Water la karaoke. Mike Weatherly e atat de metal incat a zburat deja cu avionul pilotat de Bruce Dickinson. Sunt convinsa ca poarta un tricou Iron Maiden cand vine in Parlament.' continua aceasta.

Materialul poate fi citit aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: