Patru formatii pe care le vrem reunite (macar) pentru un ultim turneu mondial

de Cristi Nedelcu

Patru formatii pe care le vrem reunite (macar) pentru un ultim turneu mondial


Sunt multe formatii care s-au destramat din varii motive. Fie din cauza decesului unui membru, fie pentru ca componentii lor nu s-au mai inteles. Mai jos aveti patru mari formatii pe care toti le-am vrea reunite, plus un bonus.

1. Led Zeppelin - Moartea tobosarului John Bonham a insemnat finalul Led Zeppelin. Chiar daca acestia au mai aparut de cateva ori in public, cu fiiul lui Bonham in spatele tobelor, Led Zeppelin nu mai exista oficial de la inceputul anilor '80.

Cred totusi ca s-ar putea reuni cu Jason John Bonham, fiul regretatului tobosar.


2. Pantera - chiar daca s-au despartit in 2003 in urma unor probleme intre fratii Abbott si Phil Anselmo, probabil ca dupa ceva timp am mai fi fost martorii unei reuniuni. Odata cu moartea lui Dimebag acest lucru a devenit imposibil. Fratele lui Dime, Vinnie Paul, a evitat orice contact cu Phil si a declarat in repetate randuri ca Pantera nu poate exista fara Dimebag.

S-a vehiculat totusi de mai multe ori o reuniune Pantera cu Zakk Wylde in locul lui Dimebag, Zakk fiind prieten din copilarie cu regretatul chitarist.


3. Pink Floyd - Ultima oara au urcat pe scena impreuna in 2005 dupa mai bine de 24 de ani de pauza. Trei ani mai tarziu a murit Richard Wright. Chiar daca au mai existat colaborari intre membrii Pink Floyd pentru diferite evenimente, caritabile mai ales, o reuniune Pink Floyd este imposibila. Gilmour si Waters au declarat in repetate randuri ca Pink Floyd este un capitol incheiat, mai ales ca nu ar fi corecta o reuniune Pink Floyd fara Richard Wright.


4. Guns n' Roses - Formatie pe care vrem sa o vedem in formula clasica, de la finalul anilor '80 si inceputul anilor '90, cu Slash, Axl Rose, Izzy Stradlin, Duff McKagan si Steven Adler. Toti membrii sunt in viata, toti fac muzica, doar ca Axl e certat cu Slash, chiar daca Slash nu pare la fel de certat cu Axl. Dintre cele patru formatii o reuniune Guns pare cea mai posibila, mai ales ca de curand Slash a declarat ca e prieten din nou cu Axl.


BONUS

Immortal

Pentru fanii metalului extrem vestea ca Immortal nu mai exista a picat destul de greu. Dupa niste certuri legate de drepturile asupra numelui si dupa ce Abbath s-a suparat ca Demonaz si Horgh nu isi faceau timp sa lucreze la noi albume, acesta si-a facut formatia sa intitulata... cum altfel daca nu Abbath. Acum, Demonaz si Horgh au anuntat ca vor continua povestea Immortal cu un alt frontman si ca vor scoate un album nou cat de curand. Immortal nu este Immortal fara Abbath, asa ca ar trebui sa gaseasca o cale de impacare cat mai rapid, pentru binele Blashyrkh .




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: