Paul Rodgers renunta la Bad Company

de Buvnitz

Paul Rodgers renunta la Bad Company


Paul Rodgers, co-fondatorul formatiei Bad Company, intentioneaza sa puna capat formatiei Bad Company imediat dupa concertul programat in data de 7 octombrie in Oklahoma.

'Dupa concertul din Tusla nu mai exista planuri pentru Bad Company. Exista cateva concerte in Japonia si atat.' declara Rodgers.

'Lucrez la un nou material solo, am un nou turneu britanic asa ca ma descurc foarte bine.'

Intrebat ce a dat nastere reuniunii alaturi de Mick Ralphs si Simon Kirke, solistul a declarat:

'L-am sunat pe Mick, l-am intrebat ce face, cum ii merge. Imediat ne-am intalnit, am repetat iar apoi ne-am gandit ca ar fi frumos sa filmam un DVD cu reuniunea. Cam atat, nimic mai mult.'

Intregul material poate fi citit pe Times Record.

La aproape un an de la destramarea de formula Brian May si Roger Taylor (Queen), Paul Rodgers declara ca nu ar refuza colaborari ocazionale cu perechea de mai sus.

Dupa o activitate de circa cinci ani, Rodgers a anuntat in luna Mai a anului trecut ca proiectul Paul Rodgers + Queen a luat sfarsit.

'In final am decis sa nu fie un La Revedere ci mai degraba un Ne Mai vedem. Asa ca nu exclud o reuniune, cam asa stau lucrurile.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook