Paul Stanley are expozitie de pictura

de Morrison

Paul Stanley are expozitie de pictura
Paul Stanley, vocalul si chitaristul trupei Kiss, a dezvaluit trei noi picturi realizate recent prin intermediul site-ului sau oficial. Acestea pot fi vazute aici.

Intr-un interviu recent acordat The Charlotte Observer, Stanley a spus: "In urma cu vreo sase ani, eram in mijlocul unui divort si un preiten foarte bun mi-a sugerat ca ar trebui sa pictez. Nu mai petrecusem timpul pictand pana atunci. Am iesit si mi-am cumparat pensule si vopsele si m-am pus pe treaba. a devenit cu adevarat o calatorie emotionanta, intr-o lume cu totul noua", se confeseaza chitaristul.

Recent, a fost anuntata aparitia unui film documentar despre Stanley. Regizorul documentarului, D.P Carlson, a declarat ca filmul reprezinta o privire in interiorul creativitatii artistului, o calatorie personala de la primul album solo, in 1978, pana la ultimul material 'Live To Win' si a turneului care l-a insotit.

"Paul Stanley - Live to Dream!" contine interviuri cu Paul Stanley, Louis Antonelli, managerul Doc McGhee, membrii trupei Jimmy McGorman, Rafael Moreira si Nate Morton, precum si multe filmari din concerte.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: