Pe cine vom vedea la The Road to KAVARNA in Colectiv pe 17 Aprilie?

de Cristi Nedelcu

Pe cine vom vedea la The Road to KAVARNA in Colectiv pe 17 Aprilie?


Pe 17 Aprilie, in Colectiv, va fi concursul The Road to Kavarna unde vor participa 10 trupe dintre care doua vor ajunge sa cante pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock 2015.

Iata cateva detalii despre cele 10 formatii care, speram noi, va vor ajuta in a alege cu cine sa votati.

An Theos

O trupa ce abordeaza ca stil Folk Metal-ul si care urmeaza sa scoata albumul de debut in acest an. Au avut deja concerte in afara tarii urmand sa cante si la un festival din Italia in viitorul apropiat, festival dedicat genurilor Folk si Pagan Metal.


Aeon Blank

O formatie ce abordeaza un Alternative cu influente de Dark Wave si Gothic. Cu doua albume la activ, vor avea de siguranta un cuvant de spus in finala The Road To Kavarna.


Hatemode

O trupa cu artisti ce au acumulat experienta in trupe precum Tiarra, Lost sau Abigail, Hatemode s-a format la final de 2013. In prezent acestia lucreaza la primul album.


Shifting Sands

Un Progressive Metal cu influente de la Dream Theater pana la Meshuggah, Shifting Sands sunt si ei prezenti in finala concursului.


Simbolic

Vin din Campulung Muscel si suna Heavy. Influentati din punct de vedere muzical de formatii precum Iron Maiden sau Scorpions dar si Wintersun vor concura pentru un loc la Kavarna Rock.

Marchosias

Nu putea sa lipseasca o trupa de Black Metal. Aceasta este Marchosias si vor fi responsabili cu metalul extram la The Road to Kavarna.


Ataria

Trupa vine din Zalau pe acorduri de Heavy Metal si promit ca nu ne vor dezamagi.


Tanin

Daca avem Black Metal, trebuie sa avem si Death Metal. Iar cei ce vor aduce Death Metal-ul pe scena sunt Tanin din Bucuresti.

Salmastra

Si pentru ca trebuie sa ne intoarcem si la perioada clasica, vom avea Rock n' Roll cu cei de la Salmastra.


Secret Society

Cu influente de la Depp Purple la Guns sau RHCP, Secret Society abordeaza un old school rock.


Incepand cu ora 18:00, fiecare trupa va canta timp de 25 de minute. 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului METALHEAD.

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare participant la concert poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa METALHEAD, vom avea rezultatele finale.

Va reamintim ca din echipa noastra fac parte oameni implicati in miscarea rock si metal de foarte multa vreme, precum: Vlad Busca, Miluta Flueras, Florin Matinca si multi altii !

Seara se va incheia cu un concert sustinut de Truda, formatie care nu mai are nevoie de nici o prezentare alaturi de KEMPES care vin sa ne prezinte cel mai recent album lansat !

In pre-sale biletele costa 25 de lei si pot fi luate de pe www.iabilet.ro, iar in seara evenimentului la intrare acestea vor fi 30 de lei.

Eveniment Facebook



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: