Pe unde mergem saptamana asta?

de Cristi Nedelcu

Pe unde mergem saptamana asta?


Inca o saptamana care nu duce lipsa de evenimente, atat in tara cat si in capitala. Mai jos aveti o lista cu cele mai importante.

Marti 26 Mai

1. Incepem cu un concert pe care cei de la The Lemon Lovers il vor sustine in Brasov in Bazar Pub. Intrarea este 10 Lei iar concertul de alternative-blues incepe de la ora 21:00.

Mai multe detalii AICI

Miercuri 27 Mai

1. La Hard Rock Cafe, Adi Barar, chitaristul Cargo va sustine un concert cu propriul band. Biletele costa intre 30 si 40 de lei si pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro

Mai multe detalii AICI

2. O noua editie Metal Under Moonlight are loc in Fabrica. Vor urca pe scena finlandezii de la 0XiST dar si formatiile romanesti Void Forger si Fjord. Biletul este 20 de lei.

Mai multe detalii AICI

3. In Cluj Napoca, cei de la Selfish Murphy vor sustine un show in The Shelter.

Mai multe detalii AICI

Joi 28 Mai

1. In club Fabrica din capitala ii avem pe unii din pionierii Ska punk-ului. E vorba de formatia The Toasters din New York. In deschider vor fi Just Another Lie. Pretul unui bilet este de 20 de lei iar accesul se face de la ora 21:00.

Mai multe detalii AICI

2. In club Colectiv din Bucuresti avem concert AD HOC. Avand in vedere ca este un concert aniversar, acestia vor avea mai multi invitati. Biletul este 20 de lei si poate fi achizitionat de la intrare.

Mai multe detalii AICI

3. In Hard Rock Cafe vor urca pe scena cei de la Directia 5 de la ora 21:30. Biletele costa 85 de lei si pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro

4. In clubul Rockstadt din Brasov ii putem vedea pe cei de la Negative Core Project alaturi de Cap De Craniu. Intrarea este 15 lei cu incepere de la ora 20:00.

Mai multe detalii AICI

Vineri 29 Mai

1. In Hard Rock Cafe va urca pe scena Cristi Minculescu & Band de la ora 22:00. Biletele sunt 40 de lei si pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro

Mai multe detalii AICI

2. La Garaje din Bucuresti Adi Manolovici Syndikate sustine un concert tribut Joe Satriani. Intrarea este 25 de lei cu incepere de la ora 20:00.

3. In Timisoara, la Daos cei de la Syn Ze Sase Tri revin in fata propriului public dupa 2 ani. In deschidere vor fi Signatura Rerum. Open doors va fi la ora 20:00 iar biletul este 15 lei.

Mai multe detalii AICI

4. In Sibiu, cei de la Dark Fusion vor urca pe scena Hard Rock Cafe Sibiu. In deschidere vor fi Consequence. Biletul este 10 Lei iar concertul este anuntat la ora 21:00.

Mai multe detalii AICI

5. La Ploiesti, pe Esplanada Palatului Culturii este lansat proiectul Pasarea Rock Simfonic. Concertul va incepe la ora 19:30.

Mai multe detalii AICI

Sambata 30 Mai

1. In club Fabrica din capitala ii avem pe cei de la Infest, Decease, Killer Victim si Damage Case. Open doors are loc la 21:00 iar biletul este 20 de lei.

Mai multe detalii AICI

2. Luna Amara urca pe scena la Colectiv din Bucuresti, iar in deschidere ii avem pe cei de la Rockabella. Intrarea este 20 de lei iar open doors este la 21:00.

3. In Timisoara incepe Revolution Festival la Muzeul Satului Banatean. Este un festival destul de cosmopolit unde printre multi aristi ii vom putea vedea pe Sabaton si pe Implant Pentru Refuz. Biletele costa intre 49 si 69 de lei.

Mai multe detalii AICI



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: