Pentakill va tine un concert virtual in ziua lansarii

de Cristi Nedelcu

Pentakill va tine un concert virtual in ziua lansarii


#8 septembrie. In asteptarea noului capitol din povestea Pentakill!

Ajungem din ce in ce mai aproape de momentul mult asteptat al lansarii celui mai nou album Pentakill, care va fi marcat maine printr-un concert virtual.

Riot Games Music, divizia de muzica a celor de la Riot Games, a facut un partneriat cu Wave, VFX si The Mill pentru a produce 'Lost Chapter: An Interactive Album Experience', la care va lua parte trupa virtuala Pentakill. Concertul va avea loc miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 23:00, pe platforma Wave.

Multumita platformei Wave si colaborarii cu The Mill, concertul virtual va oferi fanilor o experienta unica atat din punct de vedere vizual, cat si auditiv. Wave a dezvoltat concerte virtuale pentru artisti din intreaga lumea precum The Weeknd, John Legend, Dillon Francis, Alison Wonderland, Tinashe si multi altii, ajungand la milioane de vizualizari.

In cadrul show-ului interactiv, fanii formatiei vor avea sansa de a asculta pentru prima data albumul 'Lost Chapter' in intregime. Materialul va fi disponibil pe toate platformele majore de streaming imediat dupa concert.

In trecut, Riot Games Music a anuntat ca III: Lost Chapter va fi un album concept, care va include mai multe subgenuri ale metalului pentru ca Pentakill sa poata intra pe taramuri noi din punct de vedere muzical. Pentakill este o formatie fictiva de heavy metal in care intalnim vocile patranzatoare ale lui Karthus si Kayle, riff-urile nebunesti ale lui Mordekaiser (Master of Metal), liniile de bass brutale ale lui Yorick, armoniile maiestoase ale claparei Sona si ritmurile rasunatoare ale tobosarului Olaf.

O echipa internationala de compozitori, artisti, producatori si ingineri de sunet au lucrat la III: Lost Chapter. Pe album ii auzim pe Jorn Lande (Masterplan), cel care ii da voce lui Karthus, Noora Lauhimo (Battle Beast), vocea lui Kayle, si Per Johansson. In plus s-au adaugat si alti artisti de renume international Joining Riot’s supergroup lineup for Lost Chapter are Tyler 'TELLE' Smith (The Word Alive), Adam 'Nolly' Getgood (Periphery), Benjamin Ellis (Bloodshot Dawn), claparul Jose 'Atlan' Aranda si violinistul Ray Chen.

Ceea ce este cel mai important si cel mai mult asteptat de fanii Pentakill si ai universului League of Legends, este faptul ca maine, 8 septembrie, cand noul material discografic va fi lansat, vom reveni cu povestea din spatele acestuia, cu piesele, dar si cu multe alte detalii despre Pentakill.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: