Peste 70 de propuneri inscrise la METALHEAD T-SHIRT Challenge! Ultima zi de concurs!

de Buvnitz

Peste 70 de propuneri inscrise la METALHEAD T-SHIRT Challenge! Ultima zi de concurs!

Peste 70 de modele de tricouri sunt incrise pana in acest moment la METALHEAD T-SHIRT Challenge 2010! Tricourile pot fi gasite aici.

Va reamintim ca astazi este ultima zi de concurs!

Ce trebuie sa faci ca sa castigi premiile GRASE puse in joc?

(7 bilete la Festivalul Peninsula, 3 bilete la concertul Guns N Roses si o gramada de tricouri gratis + posibile roylaties dupa concurs!)

Sa desenezi unul sau mai multe tricouri si sa fii votat/a de comunitate !

„METALHEAD T-shirt Design Challenge“ este un concurs tematic, iar tricourile care se inscriu in concurs trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

1. Maximul de culori admise va fi de 6 pentru culori ( se numara si alb si negru precum si nuantele unei culori) pentru tricouri colorate sau numar nelimitat pentru tricouri albe.

2. Conceptul designului trebuie sa exprime sau sa atinga una din urmatoarele teme: muzica rock – orice subgen muzical este considerat valid sau rock lifestyle.

3. Pentru a participa la concurs trebuie sa ai cont Bumbac100 (sau te poti loga cu contul de Facebook) si trebuie sa-ti inscrii designul la concurs bifandu-l ca propunere pentru „METALHEAD T-shirt Design Challenge“ in pagina de „Propune design pentru catalog“.

Poti vedea ce-au desenat rockerii nostri in timp real aici.

Participa la concurs aici

Sistemul de alegere a propunerilor castigatoare se va baza pe votul dat de utilizatorii Bumbac 100 pe pagina de prezentare a fiecarei propuneri si pe decizia unui juriu format din echipa Bumbac 100 si METALHEAD.

Nu se vor accepta design-uri care intra sub incidenta drepturilor de autor. Vor fi respinse toate propunerile care folosesc denumiri sau imagini pentru care cel care le propune nu detine drepturi de autor.
Folosirea logo-ui METALHEAD.ro este optionala si nu constituie un avantaj, folosirea logo-ului in afara compozitiei designului va constitui un dezavantaj.

Concursul are loc de pe data de 12 august pana pe 23 august, inclusiv, avand o durata de 2 saptamani, deci inscrierile designurilor sunt permise doar in acest interval. Castigatorii concursului vor fi anuntati pe data de 24 august.

Va reamintim ca premiile grase pe care le poti castiga sunt:

Locul 1
- va castiga 2 Bilete pentru concertul Guns N Roses de pe 21 septembrie 2010 + 2 bilete de o zi pentru festivalul Penisnula incepand din 26 august 2010 + 2 tricouri la alegere din catalogul Bumbac 100.

Locul 2
- va castiga 1Bilet pentru concertul Guns N Roses de pe 21 septembrie 2010 + 2 bilete de o zi pentru festivalul Penisnula incepand din 26 august 2010 + 2 tricouri la alegere din catalogul Bumbac 100.

Locul 3

- va primi 2 bilete de o zi pentru festivalul Penisnula incepand din 26 august 2010 + 2 tricouri la alegere din catalogul Bumbac 100.

Cele 3 design-uri castigatoare vor intra automat si in catalogul Bumbac 100, unde se vor imprima 100 de tricouri pentru fete si 100 pentru baieti din fiecare propunere.

Pe langa aceste premii speciale sistemul de recompensare pentru designurile acceptate in catalog ramane valabil. Designerul va primi cadou atat tricoul cu propunerea sa, cat si 4 lei pentru fiecare tricou cu designul sau vandut, suma maxima putand ajunge pana la 800 de lei.

Participa la concurs aici

Mult succes !

Echipele Bumbac100 si METALHEAD.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: