Peter Tagtgren a vorbit despre colaborarea lui cu Till Lindemann

de Cristi Nedelcu

Peter Tagtgren a vorbit despre colaborarea lui cu Till Lindemann


Proiectul muzical al celor doi artisti intitulat Lindemann va deveni cu adevarat oficial in luna Mai cand vor lansa albumul de debut, 'Skills In Pill'.

Tagtgren, cunoscut pentru activitatea din Hypocrisy si Pain, a oferit cateva detalii cu privire la colaborarea dintre el si Till.

'A inceput prin 1999 - 2000, dupa ce ne-am cunoscut. Till ma ajuta la unul dintre albume, dar nu am putut pune bazele proiectului mai devreme pentru ca eram prea ocupati atunci. Dar am tinut legatura si acum doua veri Rammstein erau in Suedia iar Till m-a invitat si pe mine. Am vorbit putin cu el inainte de a incepe concertul si mi-a spus ca Rammstein va lua o pauza pentru doi ani si ca ar trebui sa facem ceva. Initial m-am gandit sa colaboram pentru un nou album Pain, dar cand am inceput sa lucram am realizat ca nu o sa fie un album Pain."

Intrebat de directia muzicala a proiectului, Till a declarat acum ceva timp: "Este copilul lui Rammstein si Pain... un mix intre vocea Rammstein si instrumentalul Pain."

Mai jos artwork-ul albumului.

Poze Poze pentru articole - Lindemann



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: