Petre Magdin, realizatorul emisiunii 'Intalnirea de la miezul noptii', a suferit un atac cerebral

de Andreea Gherfi

Petre Magdin, realizatorul emisiunii 'Intalnirea de la miezul noptii', a suferit un atac cerebral


Rockul romanesc a primit azi o veste extrem de trista. Petre Magdin, celebrul realizator al emisiunii "Intalnirea de la miezul noptii", a suferit un atac de cord. Cantaret, compozitor, orchestrator si producator muzical, Petre Magdin a fost si este unul dintre cei mari sustinatori ai curentului rock din muzica romaneasca.

Starea artistului este momentan stabila, insa Petre Magdin intampina dificultati locomotorii si a fost diagnosticat cu arteoscleroza. Pentru a trece peste aceste momente grele, Petre Magdin are nevoie de incurajarile tuturor celor care il sustin si il iubesc.

"Petre nu si-a dorit niciodata vreo forma de publicitate, insa, cu riscul de a se supara pe mine, consider ca greaua incercare prin care trece este si grija noastra, a celor care il iubim si-i suntem datori. Petre Magdin are nevoie de incurajarea noastra, sa treaca mai usor peste greaua incercare si sa se refaca”, a declarat pentru libertatea.ro Niki Constantinescu.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: