Planurile The Different Class pentru 2018

de Cristi Nedelcu

Planurile The Different Class pentru 2018


Anul 2018 va fi un an maraton pentru The Different Class. Va fi un an in care si-au propus sa scrie 30 de piese, din care vor alege continutul noului lor material discografic.

Va fi un drum lung, in care vor sa intalneasca cat mai multi oameni, atat din tara cat si din strainatate, cu care sa isi impartaseasca muzica. Productia noua presupune si un nou sound, o largire a orizonturilor sonice, pastrand groove-ul TDC. in vara lui 2017 l-au cunoscut pe Sasi, cu care au inceput o colaborare in calitate de producer, acesta aducand in proiect noi orchestrari si aranjamente, precum si o infuzie de influente trip-hop, dub, electronica, indie si industrial. Totodata, trupa are colaborari cu unii dintre cei mai importanti oameni de studio din zona, Attila si Alin.

"In acest an vrem sa experimentam cat mai mult pornind de la un core rock’n’roll, imbracat in culorile instinctelor primare dar si ale contemplarii filosofice. Muzica noastra apare dintr-o nevoie de conectare nesatisfacuta, de dezinhibare si iesire din pasivitate, din dorinta de a expune trairi si ganduri care altfel nu reusesc sa iasa la suprafata. intotdeauna vrem sa ajungem la oamenii care rezoneaza cu noi si impreuna cu acestia sa cream energie, fata in fata, la concerte”, ne-a povestit Cris Paul, vocalistul din The Different Class.

TDC este formata din Cris Paul (voce/chitara), Seian Scorobete (bas) si Julia Kocis (tobe).

Heat este primul single de pe noul EP The Different Class, intitulat Allow, de pe care urmeaza sa fie lansate gradual restul pieselor, pe parcursul primaverii. Single-ul a fost difuzat in premiera in emisiunea "imi place sa LogOut cu Bogdan serban”, pe Radio Guerrilla. Piesa se poate asculta atat pe Youtube, cat si pe canalul de Soundcloud al trupei, de unde se poate descarca gratuit.


"Heat e despre atractie magnetica, despre incatusarea de persoana ce te-a lovit ca un val si ti-a schimbat paradigma. Persoana aia complicata ce te umple de energie si iti da scop in viata in timp ce te consuma pe dinauntru. E filmul care iti ruleaza instinctul la foc continuu si te transforma in cea mai cruda versiune a ta. E despre lust, dorinta si pasiune neimplinita.

Vrem sa stim ce parere aveti despre Heat si putem povesti mai multe cu voi pe pagina noastra de Facebook si pe canalul de Youtube.” - Cris Paul, vocalistul din The Different Class

CONTACT:

Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/

Youtube - Heat: https://www.youtube.com/watch?v=8yh1NChdWbg

Soundcloud: https://soundcloud.com/the-different-class

Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: