PLINI, unul dintre cei mai buni tineri chitaristi ai lumii, anuntat la WTF Rock Festival 2024

de Cristi Nedelcu

PLINI, unul dintre cei mai buni tineri chitaristi ai lumii, anuntat la WTF Rock Festival 2024


PLINI, unul dintre cei mai buni tineri chitaristi ai lumii, anuntat la WTF Rock Festival 2024. Se va afla pentru prima data in Romania!

PLINI, unul dintre cei mai prestigiosi chitaristi din lume, vine pentru prima data in Romania, in 2024. Acesta este primul artist confirmat la WTF – Way Too Far Rock Festival 2024 care va avea loc in perioada 23-25 August la Bistrita.

PLINI, unul dintre cei mai uimitori tineri chitaristi ai lumii, va urca pe scena WTF Rock Festival de anul viitor!

PLINI este un artist solo independent din Sydney, Australia. El compune, canta la chitara, inregistreaza, produce si gestioneaza brand-ul sau unic de rock progresiv instrumental.

STEVE VAI a descris albumul sau de debut, aclamat de critici, „HANDMADE CITIES”, drept „una dintre cele mai bune, avangardiste, melodice, profunde din punct de vedere ritmic si armonic evolutii de chitara instrumentala rock/metal pe care le-am auzit vreodata”.

PLINI a fost numit „Cel mai bun chitarist prog din lume in acest moment” de Music Radar in 2017.

Alaturati-va WTF Rock Festival 2024 si PLINI va va duce intr-o calatorie sonora cum nu ati mai trait!

PLINI este, in rimul rand, un muzician prog, iar tehnica sa impecabila i-a permis sa apara pe scena aglomerata de prog-metal intr-un rol principal. Un chitarist si compozitor autodidact, influentele sale tin de cei mai prestigiosi artisti din lumea chitarelor instrumentale, de la Petrucci si Steve Vai pana la Guthrie Govan, Periphery si altii.

Biletele EARLY BIRD sunt inca disponibile (dar nu pentru mult timp) pe iabilet.ro aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: