Poster oficial si spot video pentru noul film Metallica

de Buvnitz

Poster oficial si spot video pentru noul film Metallica


Trailerul oficial pentru 'Metallica Through The Never', noul film 3D conceput dupa una din cele mai importante formatii din lume, poate fi urmarit mai jos.

Tot mai jos gasiti si posterul oficial. Filmul va fi remasterizat digital pentru formatul IMAX 3D (exclusiv) si va avea premiera in data de 27 septembrie.

In Through The Never ii veti regasi pe Dane DaHaan (Chronicle, The Amazing Spider-Man 2) dar si pe Nimrod Antal (Predatords, Kontroll) care a si regizat filmul.

O data de lansare pentru Europa nu a fost inca confirmata. 'Este o ocazie incredibila! Patru tipi dintr-o trupa rock au sansa de a-si lansa filmul 3D pe ecrane mari cat casa.' Nu exista un mod mai bun de a trai aceasta experienta.' declara tobosarul Lars Ulrich.

Intr-un mesaj postat pe pagina oficiala, formatia anunta ca intreg proiectul a reprezentat o prioritate pentru finele anului trecut iar echipa regizorului Nimrod Antal a imaginat o poveste a unui membru al staffului Metallica, interpretat de actorul Dane DeHaan.

Personajul este trimis intr-o misiune urgenta in timp ce trupa canta in cadrul unui concert sold-out.

Filmul va fi distribuit in cinematografe multumita unui contract cu Picturehouse, compania responsabila pentru filme independente precum My Big Fat Greek Wedding sau The Passion Of The Christ.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: