Primaria Bucuresti vrea sa demoleze clubul fabrica si sa ridice blocuri de 8 etaje

de Cristi Nedelcu

Primaria Bucuresti vrea sa demoleze clubul fabrica si sa ridice blocuri de 8 etaje


Asa numita Companie Municipala de Dezvoltare Durabila, infiintata de Gabriela Firea, doreste sa construiasca in perimetrul in care se afla actualul club fabrica, blocuri de 8 sau 4 etaje.

Proiectul este deja aprobat de Primaria Capitalei, urmatorul pas fiind dezbaterea publica si apoi aprobarea Consiliului General.

Strada 11 Iunie, pe care se afla clubul fabrica, este zona in care majoritatea cladirilor au maxim 2 etaje, iar conform legii, in cazul construirii de noi cladiri acestea trebuie sa aiba maxim 16 metri inaltime.

In momentul de fata Compania Municipala de Dezvoltare Durabila doreste o derogare pentru a putea construi blocurile care au peste 30 de metri inaltime.

Nicusor Dan, a luat atitudine, fiind printre cei mai vocali contestatari ai proiectului. Acesta indeamna publicul sa isi formulze punctul de vedere in cadrul dezbaterii publice aici: www3.pmb.ro

Ulterior doreste sa solicite Ministerului Culturii sa interzica acest demers.

Ramane de vazut cum vor decurge lucrurile.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: