Primarul Calin Bibart a facut o gafa penibila pe scena Festivalului Berii de la Arad, in fata a mii de spectatori

de Cristi Nedelcu

Primarul Calin Bibart a facut o gafa penibila pe scena Festivalului Berii de la Arad, in fata a mii de spectatori


Primarul Calin Bibart a facut o gafa penibila pe scena Festivalului Berii de la Arad, in fata a mii de spectatori si a fost huiduit de multimea prezenta.

Calin Bibart a participat saptamana trecuta la concertul sustinut de catre Filarmonica Arad si Cargo la Strandul Neptun din Arad, concert care a deschis Festivalul Berii care a avut loc weekendul trecut.

Primaria Municipiului Arad fiind partener la acest festival, edilul Calin Bibart a urcat pe scena pentru a rosti cateva cuvinte, insa in loc de "Cargo", primarul a gresit de doua ori numele formatiei spunand "Cargus". Bineinteles ca aceasta gafa, aceasta eroare nu a fost una intentionata, insa primarul a fost de indata huiduit mai ales de catre rockeri prezenti, deoarece nu poti confunda o astfel de trupa iubita si consacrata cu o firma de curierat.

Declaratia primarului: „Si a formatiei Cargus, sa uram in aceasta seara „La multi ani” Filarmonicii Arad, care implineste 75 de ani de la infiintare. Si in aplauzele dumneavoastra Cargus sa va....”

Dupa cele doua erori executate pe scena publicul a inceput sa huiduie, deranjat de faptul ca primarul a incurcat formatia Cargo cu firma de curierat Cargus.

Din acel moment, inclusiv pe Facebook-ul dlui. primar au inceput sa curga mesaje cu privire la gafa acestuia.

„Deci citez: Formatia Cargus: de necrezut...ti-ai meritat huiduielile alea din plin".

"Cargus, Cargus..."

"Dpd, Cargus..."

Acestea sunt doar cateva dintre comentariile postate pe social media. O parte dintre comentarii apar in acest moment ca fiind sterse.

Mai jos puteti urmari video-ul de la Festival.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: