Primarul municipiului Cluj Napoca doreste ca festivalurile sa aiba loc

de Cristi Nedelcu

Primarul municipiului Cluj Napoca doreste ca festivalurile sa aiba loc


Conform celor de la monitorulcj.ro Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca, a declarat ca este un sustinator fara echivoc al desfasurarii festivalurilor si ca autoritatile sunt cele care trebuie sa gaseasca solutii pentru ca acest lucru sa se intample.

Edilul are la randul sau cateva propuneri printre care vaccinarea sau testarea rapida si PCR, obligatorii pentru participare.

Iata ce a declarat acesta in cadrul unui interviu radio: "Eu sunt convins ca si pentru partea de festivaluri se va gasi o solutie pana la urma pentru ca sunt un sustinator fara echivoc, ca acestea sa aiba loc. Nu stiu in ce format inca, in ce numar, cu ce conditii exacte, dar trebuie sa aiba loc, viata trebuie sa mearga mai departe.

Si atunci trebuie sa existe conditii pe care autoritatile sa le stabileasca vaccin, testare rapida, testare PCR pentru a putea sa participi. Viata nu mai poate ramane incremenita, la un an de zile de pandemie, asa cum nu a incremenit nici acum 100 de ani cand a fost gripa spaniola. Asa si acum trebuie sa gandim solutii ca sa sutinem componenta aceasta.'

Ramane de vazut daca autoritatile vor lua aceasta serie de masuri pentru ca festivalurile, sau concertele in general, sa poata avea loc.

Sursa: monitorulcj.ro

Citeste mai multe aici!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: