Primus anunta noul album si un turneu aparte

de Alin Pildner

Primus anunta noul album si un turneu aparte



Primus a fost intotdeauna o trupa aparte, asa ca nu-i ceva iesit din comun sa aflam ca nici macar faptul ca bateristul trupei a fost operat recent pe cord nu-i va face sa-si schimbe planurile legate de turneul din viitorul apropiat.


Pentru promovarea celui mai recent album "Primus and the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble" (un tribut adus filmului clasic "Willy Wonka and the Chocolate Factory"), Les Claypool a anuntat ca Herb (bateristul Tim Alexander) va renunta la kitul obisnuit de tobe, pentru a interpreta la o "imensa chestie rotunda, cu o multime de lucruri in care poti sa bati".



Pentru a vedea exact la ce se refera Les, va trebui sa asteptam pana la lansarea discului,programata pentru 21 octombrie, data ce coincide si cu primul concert al noului turneu.
Pe langa un nou album si o noua serie de concerte, fanii trupei vor avea parte si de o noua editie de dulciuri marca Primus. That's sweet, dude! :)


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: