Program si reguli de acces concert J-Rock MIYAVI

de Cristi Nedelcu

Program si reguli de acces concert J-Rock MIYAVI


Trei zile pana la concertul J-Rock al anului ‘’Chitaristului samurai’’, MIYAVI, concerteaza sambata, 23 septembrie 2023, la Arena Nationala.

Celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa, cu numele de scena MIYAVI, va concerta pentru prima oara in Romania sambata, 23 septembrie 2023. Evenimentul are loc in zona exterioara a Arenei Nationale Bucuresti (acces din Strada Maior Coravu). Concertul extraordinar de J-Rock face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului - “Return of the Samurai Guitarist: 20th & Beyond Tour 2023” - si se desfasoara in cadrul celei de-a X-a editii a festivalului culturilor asiatice, Asia Fest.

Program si reguli de acces concert MIYAVI

Data, loc si acces:

23 septembrie 2023, Arena Nationala, Bucuresti – intrare dinspre strada Maior Coravu

Acces persoanele cu bilete VIP Meet & Greet – 17.00 Acces general - 18:30

Ore desfasurare:

Sesiune VIP Meet&Greet ce include: fotografie cu artistul, autograf Miyavi pentru primii 25 ce au achizitionat bilete VIP, cadou Miyavi (editie limitata) – 17.30 – 19.00.

Concert MIYAVI – 20.00 – 21.30.

Este interzis accesul cu:

sticle, conserve;
mancare sau bauturi de orice fel;
artificii, arme, obiecte periculoase;
obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
umbrele (in caz ca se anunta ploaie, sunteti rugati sa veniti cu pelerine);
aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
animale de companie;
persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

De asemenea, organizatorii nu sunt responsabili pentru obiectele pierdute de participantii la concert.

La intrarea in zona evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Arena Nationala, in zona concertului va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor, in caz de nevoie.

Accesul copiilor

Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Accesul pana in 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete si bratari

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Participantii cu bilet valid la cele doua categorii de acces, VIP Meet&Greet si Acces General vor primi din partea organizatorilor bratari pe care le vor pastra pe toata durata concertului.

Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.

Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la reintrare este necesara prezentarea biletului si a bratarii de acces.

Reguli categoria VIP Meet&Greet

Accesul posesorilor de bilete VIP Meet&Green in perimetrul concertului din curtea Arenei Nationale se face incepand cu ora 17.00, dinspre strada Maior Coravu;

acestia trebuie sa aiba pregatit telefonul pe functia camera foto;

in timpul intalnirii cu artistul nu este permis live-ul pe niciuna dintre platformele sociale (Facebook, Instagram, TikTok etc.). In cazul in care vreunul dintre participanti transmite live, isi va pierde dreptul de a se fotografia cu artistul;

fiecare posesor de bilete VIP Meet&Greet are dreptul la doua (2) fotografii, realizate doar in aplicatia dedicata telefonului, fara filtre;

sunt premise doar fotografiile cu artistul realizate fara activarea functiei blit;

sesiunea foto cu artistul confera dreptul posesorului de bilet VIP Meet&Greet doar la fotografii de tip selfie, astfel ca nu sunt premise cele in alte impostaze sau realizate de catre alte persoane din public;

in timpul sesiunii de intalnire cu artistul, nu sunt permise “cereri speciale “ de tipul: autograf pe rucsac, fotografie pentru retele social media etc;

pentru sectiunea cadouri catre artist, fanii vor inmana personalului acreditat toate cadourile dedicate artistului, nefiind permisa inmanarea de cadouri direct artistului.

la finalul sesiunii Meet&Greet, cu incepere de la ora 18.30, posesorii acestui tip de bilete isi pot ocupa locul in fata scenei.

Reguli categoria Acces General

Accesul posesorilor de bilete Acces General in perimetrul concertului din curtea Arenei Nationale se face incepand cu ora 18.30, dinspre strada Maior Coravu;

Posesorii biletelor din aceasta categorie nu au acces la categoria VIP Meet & Greet.

Preturi bilete concert MIYAVI

Bilete disponibile mai sunt la categoria Acces General si pot fi achizitionate online pana pe 23 septembrie 2023, la pret pornind de la 180 lei, de pe Iabilet.ro, aici sau direct de la casa de bilete amenajata in perimetrul evenimentului Asia Fest, program:

Vineri, 22 septembrie 2023, orele 14.00-22.00

Sambata, 23 septembrie 2023, orele 10.00 – 20.00.

Categoria de bilete VIP a primului concert MIYAVI din Romania este SOLD OUT.

Cine este MIYAVI?

MIYAVI este un foarte cunoscut muzician, actor, producator si filantrop japonez. El si-a inceput activitatea in 1999 si mai intai a fost chitarist in trupa de visual kei rock Dué le quartz. Din 2002 si-a continuat cariera ca artist solo. In 2007, a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., iar in 2009 si-a fondat propria companie, J-Glam. A avut si are turnee in intreaga lume. In 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.

In 2014, Miyavi a aparut in filmul Unbroken, regizat de Angelina Jolie, si a continuat sa joace roluri mai mici in productii americane ca Kong: Skull Island si Stray. Din 2013, Miyavi este voluntar la ICNUR (UNHCR - Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati). In aceasta calitate, a vizitat tabere de refugiati din intreaga lume. In noiembrie 2017, a fost numit oficial Ambasador al Bunavointei UNHCR.

MIYAVI uneste culturile de pe tot globul prin mesajele sale muzicale si filantropice. Stilul sau unic de a canta la chitara, slap guitar (foloseste degetele in loc de pana), l-a purtat in 8 turnee mondiale, cu 380 de spectacole live, in peste 30 de tari. Fanii il denumesc pe MIYAVI „Chitaristul Samurai”.

Alte realizari includ aranjarea versiunii japoneza a piesei tematice pentru filmul de succes Mission: Impossible – Rogue Nation, producerea de muzica pentru o reclama Honda, crearea de muzica pentru SMAP si colaborarea cu diversi alti artisti. In septembrie 2021, a lansat albumul Imaginary si a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole in America de Nord, un turneu de 5 spectacole in Japonia si un turneu de 2 spectacole in Hawaii.

Artistul a lansat 13 albume de studio printre care:

NO SLEEP TILL TOKYO (2019). Concertul de lansare a avut loc la stadionul Los Angeles Dodgers

Holy Nights (2020)

Imaginary (septembrie 2021), care a coincis cu un rol de coprotagonist in filmul Netflix KATE.

Tot in toamna lui 2021, a fost in juriul versiunii japoneze a show-ului The Masked Singer, difuzat de Amazon si a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole in America de Nord, unul de cinci spectacole in Japonia si un turneu de doua spectacole in Hawaii.

MIYAVI si-a facut debutul pe marele ecran in Unbroken, produs si regizat de Angelina Jolie, productie nominalizata la Oscar. De atunci, a aparut in: serialul animat ARCANE, decernat cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 Kong: Skull Island si in adaptarea live-action a popularei manga Bleach.

Filmografia sa recenta include si filmele Stray (2019) si Maleficent 2 (2020).

Alte realizari de ale sale includ aranjarea versiunii japoneze a temei muzicale din renumitul film Mission Impossible – Rogue Nation, productia de muzica pentru o reclama Honda, crearea de muzica pentru SMAP si colaborarea cu diversi alti artisti. De asemenea, piesele lui fac parte din coloanele sonore ale unor anime-uri celebre ca: Naruto!, Invaded, Chainsaw Man, Bleach, Spy x Family, My Hero Academia, Blue Lock, Mob Psycho 100.

In calitate de ambasador al marcii Beats, MIYAVI a aparut in reclame din Japonia si pe panourile publicitare din intreaga lume, in campania Moncler Beyond.

Alte campanii publicitare globale in care a aparut au fost ale marcilor: American Airlines, Golden State Warriors, Dell Computers si McLaren.

El a fost imaginea Gucci Japan in campania Gucci Off the Grid.

De asemenea, a fost model la Saptamana Modei Paris 2018, defiland pe podium pentru colectia Y-3 a designerului Yohji Yamamoto si pentru brandul ADEAM.

In 2021, a aparut un model de chitara Telecaster marca Fender cu semnatura lui.

Mai multe informatii despre artist gasiti aici.

Site-ul oficial MIYAVI se regaseste aici.

Il puteti gasi pe artist si pe YouTube , Instagram , Twitter , WEIBO , Facebook sau TikTok.

Parteneri: JTI, Asahi, Centrul de Studii Romano-Japoneze ”Angela Hondru”, Japanos, Humanitas, Carturesti, Nemira, 1UPPub, Asia’n Bucate, Entertix, iaBilet.ro, Agerpres, PRwave, Rock Fm, InfoMusic, Greek Otaku Radio, Spotmedia, METALHEAD.ro, NewsBucuresti.ro, DescoperaBucurestiul.eu, Munteanu, IQads, B365.ro, ZilesiNopti.ro, MedMondi, K Drama Romania, Wall-Street, Kudika, Nine O’Clock.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: