Program si reguli de acces la BURGERFEST, cel mai delicios festival din Romania

de Maria Galea

Program si reguli de acces la BURGERFEST, cel mai delicios festival din Romania


Cel mai delicios festival, BURGERFEST - primul festival din Romania dedicat burgerilor - isi deschide portile vineri, 22 mai, la Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17.00.

Ziua de vineri va fi dedicata degustarii burgerilor, iar publicul se va putea pregati temeinic pentru concursurile de sambata si duminica, familiarizandu-se cu restaurantele participante, dar mai ales cu starurile festivalului - burgerii.

Tot vineri, BURGERFEST prezinta concertul GOLAN, care va incepe la ora 21.00.

Sambata accesul se va face incepand cu ora 12.00, urmand ca prima runda a Burgerfest Battle, dedicata amatorilor, sa debuteze la ora 14.00.

Seara de sambata se va incheia cu doua super concerte: Coma, de la ora 19.00 si Niste Baieti, de la ora 21.00.

Duminica soseste momentul marilor emotii! Concursul amatorilor isi desemneaza laureatii incepand cu ora 14.00, iar competitia pentru cel mai bun burger, la care participa restaurantele, incepe la ora 17.00.

Va reamintim ca juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche).

Restaurantele participante sunt:

Burger Bar (Bucuresti)

Burger Box (Bucuresti)

Burger Van (Bucuresti)

Bistro de l'Arte (Brasov)

Grand Combo (Bucuresti)

Ludic(Bucuresti)

Modelier (Bucuresti)

Old Brick Pub (Bucuresti)

Sky Bar (Bucuresti)

BURGERFEST se incheie duminica, cu un concert ROA, de la ora 21.00

De asemenea, avem doua vesti bune pentru cei care vor veni insotiti de cei mici. Ajungem MARI, adica asociatia care-i ajuta pe copiii din centrele de plasament sa devina oameni mari, responsabili, independenti si siguri pe picioarele lor, va veni la BURGERFEST cu jocuri si activitati pentru toti copii care ne vor trece pragul. Astfel, pe langa burgeri si muzici bune, vom avea si distractie pentru cei mici.

In plus, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti.

In zilele festivalului, biletele se vor putea cumpara de la intrare, la pretul de 15 lei. Abonamentele se vor putea cumpara doar vineri, la pretul de 39 lei.

Dintr-o eroare de sistem, cateva din biletele de o zi au fost vandute specificandu-se data exacta in care ar fi valabile. Aceste bilete pot fi folosite in oricare din zilele festivalului, indiferent de data mentionata pe bilet.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte:

sticle, conserve, mancare sau bauturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, aparate de inregistrare audio-video, umbrele.

Evenimentul se desfasoara in aer liber, astfel ca organizatorii recomanda spectatorilor sa foloseasca pelerine de ploaie in caz de necesitate, accesul cu umbrele in spatiul de eveniment fiind interzis din motive de siguranta.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane.

Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului.

Pentru confortul publicului, organizatorii vor limita accesul a cel mult 3500 de persoane in acelasi timp, in zona de festival.

Despre BURGERFEST

Primul festival dedicat burgerilor din Romania - BURGERFEST - va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala. Pe langa cei mai deliciosi burgeri oferiti de restaurantele participante, publicul se va putea bucura si de muzica, asigurata GOLAN, NISTE BAIETI, R.O.A. si COMA, iar DJ-ii de la ELECTROCORD se vor ocupa de muzica de ambianta, pe tot parcurul festivalului.

Pe langa concerte si, evident, cei mai buni burgeri, festivalul va asigura si o serie de activitati recreative, cum ar fi badminton, tir sau tenis de masa, pentru cei care doresc sa faca si putina miscare si sa se relaxeze.

Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.

Mai multe informatii despre BURGERFEST gasiti accesand urmatorul link: www.burgerfest.ro

BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc si organizat de Live Pro si Mixtopia.ro, cu sprijinul Hellmann's si Algida.

Facebook: https://www.facebook.com/BurgerFestival



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: