Programul actualizat pentru Padina Fest

de Buvnitz

Programul actualizat pentru Padina Fest

Programul actualizat pentru Padina Fest este:

Miercuri

Camera 101 (alternative/metal)
Pretoria (alternative/blues)
Micul Paris (pop-rock)

Joi

Eugen Avram (folk)
Titus Constantin (folk)
Emeric Imre (folk)


Vineri

Toulouse Lautrec (indie rock)
Les Elephants Bizarres (indie rock)
Kumm (alternative/indie)
Suie Paparude (breakbeat/electro/alternativ)

Sambata

Monarchy (metal/progresiv)
Tapinarii (alternative/folk)
OCS (alternativ)

Aventura incepe la 1499 de m altitudine! Iubitorii muntelui vor putea participa in perioada 1 - 5 septembrie 2010 la primul festival desfasurat la peste 1499 de metri altitudine, Padina Fest. Evenimentul reuneste muzica, activitatile montane si filmul intr-un singur loc. Timp de 5 zile, Platoul Padina din muntii Bucegi va fi centrul muzicii folk si rock, al filmelor care au participat de-a lungul anilor la Festivalul International de Film Transilvania, al distractiei si aventurii.

Organizatorii evenimentului vor prezenta un concept nou de festival, iesit din tiparele clasice: 50.000 mp de distractie si adrenalina la 28 de km distanta de asfalt. Fanii muntelui vor gasi la Padina nu numai obisnuitele trasee, dar si activitati de alpinism supervizate de salvamont (tiroliana, catarare, rapel) sau cursuri de alpinism pentru incepatori. Pentru cei care doresc o metoda mai simpla de a lua altitudine, organizatorii au gasit solutia: survoluri cu un balon pe aer cald deasupra masivului Bucegi.

Participantii vor putea urmari filme care au participat la Festivalul International de Film Transilvania la cel mai inalt cinematograf si vor avea in fiecare seara concerte de muzica folk si rock. Pe lista trupelor confirmate la festival se numara Suie Paparude, Les Elephants Bizzares, Omul cu Sobolani, Kumm, Toulouse Lautrec, Tapinarii, Emeric Imre, Titus Constantin, Monarchy, Camera 101, Pretoria si Micul Paris.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook