Programul Hard Rock Cafe pentru prima saptamana din noiembrie

de Chaos Lore

Programul Hard Rock Cafe pentru prima saptamana din noiembrie


Hard Rock Cafe din Bucuresti are in program un concert al trupei de coveruri The Crossroads, dar si un concert Leo Iorga & Pacifica. Acestea pe langa serile deja obisnuite cu reduceri pentru fete si de karaoke. Detalii mai jos.

MIERCURI, 3 NOIEMBRIE, ORA 20.30 – GIRLS ROCK!

Miercuri seara, de la ora 20:30, doamnele si domnisoarele sunt rasfatate la Hard Rock Cafe! Invita-ti cele mai bune prietene, colegele de serviciu sau confidentele din copilarie si vino sa te bucuri de o seara “ca-ntre fete”. Vei fi asteptata cu muzica buna, surprize si, nu in ultimul rand, cu reduceri de 25% la nota de plata!

Intrarea este libera.


JOI, 4 NOIEMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT THE CROSSROADS

E joi seara si nu stii unde sa iesi cu prietenii? Vino la Hard Rock Cafe pentru o a asculta cele mai bune hituri din anii ’60 si pana in prezent.

In fiecare seara de joi, de la ora 21:30, trupa THE CROSSROADS te va plimba pe ritmuri de blues, rock’n’roll, funk si disco.

Intrarea este libera.


VINERI, 5 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

In fiecare seara de vineri, iti dam sansa de a te transforma din fan... in idol! Traieste-ti momentul de glorie interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: ABBA, AC/DC, Aerosmith, Bob Marley, The Beatles, U2, Queen, Michael Jackson, Holograf, Vama Veche, Robbie Williams, REM si multi altii.


SAMBATA, 6 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT LEO IORGA & PACIFICA

Hard Rock Cafe te invita sa redescoperi una dintre cele mai calde si indragite voci ale muzicii romanesti – Leo Iorga, fostul solist al trupelor Compact, Schimbul Trei, Cargo, vine sambata, 6 noiembrie, pe scena din Hard Rock Cafe, alaturi de trupa Pacifica.

Pentru aproape doua ore, Leo Iorga va interpreta atat piesele celei mai iubite formatii a anilor ’80-’90 („Cine esti tu oare?”, „Ma voi intoarce”, „ Toamna in sufletul meu”, „Banii mei”, „Cine-i vinovat?”, „Fata din vis”, „Singur in noapte”,” Dupa ani si ani”), cat si hituri internationale.

Pretul unui bilet este de 25 lei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: