Progressive Soldiers 2 Asemic, Mindcage Escape si AltF4: In Memoriam Tudor Golu

de Andreea Gherfi

Progressive Soldiers 2  Asemic, Mindcage Escape si AltF4: In Memoriam Tudor Golu


A doua editie a evenimentului PROGRESSIVE SOLDIERS a adus pe aceeasi scena trei formatii inedite, cu un sunet aparte si dedicate activitatii muzicale. Publicul din CLUB FABRICA a avut ocazia de a asculta live formatiile ALTF4, MINDCAGE ESCAPE si ASEMIC.

Publicul a fost numeros, de aproximativ 200 de persoane intr-o seara de joi, o participare surprinzatoare si care nu a facut decat sa ii bucure pe organizatori si sa ii stimuleze in dorinta de a continua si pe viitor cu organizarea evenimentelor. De altfel Progressive Soldiers 2 a fost primul eveniment marca THE INTERMISSION organizat la nici patru luni de cand a fost demarat proiectul.

Trupele au incantat audienta cu recitaluri unice, cu multe surprize in premiera, fiecare dintre ele avand piese noi pregatite cu ocazia evenimentului. Cei de la Asemic au avut pregatit si un show vizual care a completat perfect sonoritatile serii.

Asemic: „Tot ceea ce s-a vazut la concertul de aseara, se datoreaza catorva oameni care ne-au ajutat neconditionat si care au participat efectiv la experienta de ieri. Mii de multumiri lui Andrei Gherghe pentru visuals, multumim Radu Paraschiv, Sabin Tudor, Mario Orlando, Radu Ungureanu, Maria Nita, Razvan Razvan pentru ajutorul pe partea de foto, video si live stream si tuturor celor implicati in evenimentul de aseara. Mii de multumiri publicului care a fost bestial si nu in ultimul rand trebuie sa apreciem un prim concert The Intermission care a iesit foarte, foarte bine.”

AltF4: „Nu ne-a venit sa credem ce fel de feedback am primit, de abia asteptam sa ne revedem, va multumim.”

Mindcage Escape: „Mindcage Escape doreste sa multumeasca celor prezenti joia trecuta la un eveniment pe cat de interesant ca tematica si juxtapunere de abordari progressive, pe atat de incarcat de emotii puternice. Publicul a fost unul nebun (ne-ati placut si noua, bai!), probabil cel mai sonor pe care l-am avut pana acum, iar cele doua trupe alaturi de care am urcat pe scena au fost absolut exceptionale si musai de urmarit pe viitor. Nimic nu ar fi fost posibil fara cei de la The Intermission, care au pus la cale un eveniment foarte reusit, sold-out chiar daca target-ul a fost unul oarecum de nisa.

Insa pentru noi, cel mai important lucru legat de acest eveniment a fost faptul ca joi seara am vazut multi oameni frumosi cinstindu-l pe cel care a fost Tudor Golu, publicul scandandu-i numele de mai multe ori, majoritatea amintindu-si de Tudor nu numai ca muzician si graphic designer foarte talentat, ci si ca amic, unul caruia cu totii vom continua sa-i simtim lipsa mult timp de-acum incolo.”

In urma evenimentului participantii au trimis feedback-uri pozitive si s-au declarat multumiti de eveniment. Important de mentionat ca evenimentul a fost organizat in memoria lui Tudor Golu (Axial Lead) si ca atat formatiile, cat si publicul l-au pastrat in inimile si in amintirile lor.

Galerie foto



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: