PSYCHOSOUNDS FEST va avea loc intre 22-23 septembrie in clubul "Quantic" din Bucuresti

de Cristi Nedelcu

PSYCHOSOUNDS FEST va avea loc intre 22-23 septembrie in clubul


PSYCHOSOUNDS FEST va avea loc intre 22-23 septembrie in clubul "Quantic" din Bucuresti. Veti avea parte de 2 zile cu muzica de calitate prezentata de 14 trupe metal, o locatie intotdeauna primitoare si o gama variata de merchandise.

Trupele confirmate sunt : NOKTURNAL MORTUM (Ucraina), YOTH IRIA (Grecia), BESATT (Polonia), AKRAL NECROSIS (Romania), NECROBLASPHEMY (Germania), ROTTING FLESH (Grecia), INFERNAL STORM (Grecia), SHADOWS OUT OF TIME, (Bulgaria), LINEAR DISORDER (Romania), EXUVIATH (Romania), GERRAR (Romania), KYSTALAH (Romania), SHRINE OF ELIGOS (Romania), UNGOLIANTH (Romania).

Abonamentele sunt disponibile in reteaua iaBilet.ro aici.

- 150 RON - primele 100 de abonamente

- 200 RON - urmatoarele 300 de abonamente, pana la data de 31.08.2023

- 250 RON - urmatoarele 400 de abonamente, disponibile si in timpul festivalului.

Biletele pe zile se vor pune in vanzare in luna septembrie in limita locurilor disponibile. La pretul abonamentului/biletului achizitionat online se adauga comisionul de ticketing.

Accesul minorilor de pana la 14 ani este gratuit, daca sunt insotiti de un adult care detine un bilet valabil. Accesul adolescentilor cu varsta de pana la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil si daca acestia sunt insotiti de un parinte care detine un bilet de acces valabil. Accesul adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.

Persoanele cu dizabilitati si insotitorii lor legali au acces gratuit daca prezinta in prealabil documentele aferente.

Minorilor le este interzisa servirea si consumul de bauturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu conditia respectarii regulamentului privind animalele de companie in spatiul public (animalele vor fi tinute in lesa, cainii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poarta botnita etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participantilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre si ale partenerilor, iar unele pot contine, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezinta acordul implicit pentru folosirea lor in aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul in conformitate cu prevederile aflate in vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.

Afisele sunt creatia lui Radu Otarasanu.

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music SRL", avand parte de gazduirea calduroasa a clubului "Quantic"."



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: