Pyogenesis vor sustine doua concerte in Romania

de Cristi Nedelcu

Pyogenesis vor sustine doua concerte in Romania


Trupa germana Pyogenesis revine in Romania, dupa aparitia de pe scena Arenelor Romane din primavara, alaturi de Dark Tranquility si Ensiferum.

Considerata a fi printre inventatorii gothic metalului la inceputul anilor '90, trupa Pyogenesis a jonglat intotdeauna cu diverse stiluri muzicale, trecand pe rand sau simultan prin alternative metal, steam punk sau gothic rock. Dupa ce in anii '90 trupa a fost semnata cu celebrul label Nuclear Blast, a concertat pe scenele marilor festivaluri si a lansat o serie de albume extrem de apreciate si in Romania, Pyogenesis a revenit pe scena in 2014, cu un comeback show chiar la Bucuresti, in cadrul festivalului November to Dismember, pentru a se intoarce apoi in tara noastra in 2018, concertand in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Cu o noua trilogie steam punk lansata intre 2015 si 2020, alaturi de mai multe videoclipuri foarte vizionate in online si dupa showul incendiar la Arenele Romane din primavara, PYO revine pentru a patra oara la sfarsitul acestei luni la Bucuresti.

Pyogenesis va concerta in Romania, dupa cum urmeaza:

Marti, 29.11.2022 Cluj-Napoca @ Flying Circus. Bilete puteti gasi aici.

Miercuri, 30.11.2022 Bucuresti @ Quantic.Biletele se gasesc aici.

In deschiderea concertului de la Cluj va evolua Katara (melodic death metal din Arad, ultimii castigatori ai Wacken Metal Battle Romania), in timp ce trupele bucurestene Ohhimark (prog alternative rock) si Taiga Dream (post metal alternativ instrumental, o noua trupa in peisajul undergroundului capitalei, la debut) vor concerta in cadrul concertului din capitala.

Biletele costa 60 lei in pre-sale, respectiv 80 lei in seara concertului, la intrare si sunt distribuite exclusiv prin reteaua Iabilet.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: