QUEENSRYCHE lanseaza un nou videoclip generat de AI pentru piesa "Tormentum"

de Cristi Nedelcu

QUEENSRYCHE lanseaza un nou videoclip generat de AI pentru piesa


QUEENSRYCHE a lansat un videoclip complet generat de AI pentru piesa „Tormentum”, preluata de pe cel mai recent album al trupei, „Digital Noise Alliance” din 2022. Clipul a fost regizat de Above The Void si poate fi vazut mai jos in articol.

QUEENSRYCHE comenteaza melodia si conceptul videoclipului: "Driving straight into the horrors of crimes against humanity and the rules of the Geneva Convention, this storyline depicts two characters: one as the vulnerable victim in pain, and the other as the captor trying to extract information. The chorus leads with the powerful chant, 'Lights Again', expressing the person finally opening their eyes staring at the interrogation lights above during the dead intervals of torture. The eyes return to being closed tightly as the sessions begin again. The tale ends up highlighting this never-ending cycle of power, control, and greed."

QUEENSRYCHE si-a incheiat recent turneul in care a fost cap de afis in SUA, cu sprijinul fostului chitarist MEGADETH Marty Friedman si TRAUMA. In acest turneu, setul de 18 cantece al trupei a inclus nu mai putin de cinci piese de pe cel de-al saisprezecelea album de studio, „Digital Noise Alliance”, care a aparut in octombrie anul trecut prin Century Media. Discul a fost din nou realizat de Chris „Zeuss” Harris, care a lucrat anterior cu formatia la LP-urile „Condition Human” din 2015 si „The Verdict” din 2019.

Chitaristul Mike Stone, care s-a alaturat din nou trupei QUEENSRYCHE in 2021, a contribuit cu solo-uri de chitara la noul album de studio al trupei.

De la sfarsitul lui mai 2021, Stone se ocupa de a doua chitara in QUEENSRYCHE. Trupa a anuntat in iulie 2021 ca Parker Lundgren, chitaristul formatiei, paraseste grupul pentru a se concentra pe "other business ventures."

Stone s-a alaturat initial QUEENSRYCHE pentru albumul din 2003 „Tribe” si a ramas cu trupa timp de sase ani inainte de a parasi grupul.

In ultimii sase ani, bateristul Casey Grillo l-a inlocuit pe bateristul original QUEENSRYCHE Scott Rockenfield, care a renuntat la activitatile de turneu ale trupei la inceputul anului 2017 pentru a petrece timp cu fiul sau.

Mai jos puteti viziona noul videoclip, generat AI, al trupei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: