RANCID au lansat o noua piesa, intitulata "Live Forever", insotita de videoclip

de Cristi Nedelcu

RANCID au lansat o noua piesa, intitulata


Trupa de punk RANCID din Berkeley, California, a lansat videoclipul oficial pentru noul lor single „Live Forever”. Vocea si riff-urile punk clasice alaturi de videoclipul alb-negru surprind imagini nevazute cu RANCID din timpul turneului european al trupei din iunie.

Piesa este preluata de pe cel de-al zecelea album de studio al lui RANCID, „Tomorrow Never Comes”, care a aparut pe 2 iunie 2023 prin Epitaph. Continuarea piesei „Trouble Maker” din 2017 a fost produsa de chitaristul BAD RELIGION si fondatorul Epitaph, Brett Gurewitz.

La peste 850 de milioane de streamuri fanii si criticii par sa fie deopotriva de acord ca punk-ul inca curge din abundenta in sangele membrilor formatiei, care s-au adaptat cu usurinta unui public modern. Acest lucru este evident pe materialul „Tomorrow Never Comes”. Continand saisprezece melodii fresh, albumul se mandreste cu acelasi punk de care lumea pur si simplu nu se poate satura.

De-a lungul ultimelor trei decenii, RANCID a ramas o trupa extrem de independenta, fara sa-si piarda niciodata loialitatea fata de comunitate sau fata de ceilalti membri ai trupei. Muzica trupei vorbeste despre probleme politice si sociale, continand in acelasi timp povestile personale ale artistilor despre dragoste, pierderi si dureri de inima, toate presarate cu o atitudine rebela, specifica punk-ului. Continuand traditiile si spiritul trupelor punk rock originale de pe vremuri, Rancid a devenit o legenda si o inspiratie pentru trupele punk moderne.

Mai jos puteti viziona noul clip al formatiei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: