Recomandarea saptamanii: Accidental Suicide (death metal)

de Milică Pompieru

Recomandarea saptamanii: Accidental Suicide (death metal)


Am decis sa incep personal o rubrica saptamanala de recomandari.

Prima recomandare vine din Statele Unite, mai precis din Milwaukee, Wisconsin. Accidental Suicide au luat fiinta in 1989 si au la activ doua demo-uri lansate independent in 1989 si 1990 si un album -lansat in 1992- pe care indraznesc sa-l numesc bijuterie pentru genul death metal.

Deceased este un album pentru iubitorii (atmospheric) death metal-ului si, totodata, pentru fanii legendarilor Autopsy, trupa la care sound-ul albumului te duce cu gandul. Un album intesat de riff-uri rapide si hipnotice, blastbeat-uri si versuri despre moarte, crime si foarte putin gore.

Cu exceptia vocalistului Ed Jackson, care a facut backing vocal pe primul album Morta Skuld (si care lucreaza in prezent ca tatuator in Menomonee Falls, Wisconsin, pentru cei care ajung acolo si sunt interesati), si al bateristului Chris Kinjerski, care a activat in Haruspex, nici unul din membrii Accidental Suicide nu a mai activat si nu activeaza in alte trupe, din pacate.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: