Regulamentul festivalului concurs Posada

de RuXia

Regulamentul festivalului concurs Posada


Festivalul isi va pastra caracterul de concurs pentru lansarea trupelor tinere dar, in acelasi timp, va ingloba recitaluri ale unor trupe consacrate, din tara si din strainatate.

Festivalul se va desfasura pe parcursul a trei zile, respectiv 7, 8 si 9 septembrie.

In zilele de 7 si 8 septembrie se va desfasura concursul iar in ziua de 9 septembrie va avea loc Gala Laureatilor.

In concurs vor participa maxim 14 trupe, selectate in urma materialelor transmise (detalii mai jos) plus doua trupe care au in componenta membrii nascuti sau cu domiciliul in Campulung.

Structura orientativa a celor trei zile de festival va fi urmatoarea:

Ziua 1: 8 trupe in concurs si 4 trupe in recital
Ziua 2: 8 trupe in concurs si 4 trupe in recital
Ziua 3: 5 trupe in gala si 4 trupe in recital

Fiecare trupa inscrisa in concurs va avea la dispozitie 15 minute pentru set-up si 15 minute pentru recitalul propriu-zis. In nici un caz timpul alocat unei trupe nu va depasi 30 de minute, orice incalcare a prezentei reguli ducand la depunctarea sau chiar eliminarea trupei respective.

Pentru a participa la preselectie, in vederea prezentei in concurs, formatiile trebuie sa trimita pana pe 10 august 2012, la adresa de mail: posadarock2012@gmail.com urmatoarele materiale:

cel putin trei piese originale in format MP3,
minim un material video sau un link catre un material video care sa contina o piesa a trupei interpretata LIVE,
CV-ul trupei (membrii, istoric, palmares, etc.)
trei fotografii cu trupa la o calitate cat mai buna.

Trupele selectate pentru prezenta in concurs vor fi anuntate pe 13 august 2012.

Conditii pentru trupele participante la concurs: se asigura cazare pentru membrii trupei si maxim un insotitor (manager, sunetist, promoter, etc.) si transportul: bilet tren clasa a II-a, bilet autobuz sau combustibil (un autoturism per formatie, max. 7,5L/100 km). Jurizarea pentru preselectie va fi facuta de catre un juriu alcatuit din organizatorii concursului. Numele acestora vor fi facute publice dupa incheierea preselectiei, pentru a orice forma de suspiciune.

Juriul Festivalului Concurs: va fi anuntat ulterior.

Premiile: vor fi comunicate

Pentru alte oferte de colaborare, contactati-ne pe aceeasi adresa de e-mail.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: