Richard Marx face acte de caritate

de Buvnitz

Richard Marx face acte de caritate

Richard Marx a sustinut la sfarsitul saptamanii trecute un concert caritabil in Kettering, Ohio, fondurile stranse fiind donate catre fundatii ce ingrijesc persoane bolnave de fibroza chistica. Richard Marx va concerta pentru prima data in Romania pe data de 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Concertul sustinut de Richard Marx la sfarsitul saptamanii trecute in Kettering, Ohio a fost organizat de Fundatia Celebrity Concerts for Charity, evenimentul avand ca scop strangerea de fonduri pentru a sprijini persoanele bolnave de fibroza chistica. Concertul de duminica nu este prima astfel de activitate care s-a bucurat de implicarea totala a lui Richard Marx, artistul sustinand mai multi ani la rand aceasta cauza, fiind capul de afis al acestui eveniment si in 2005, respectiv 2006. Mai mult decat atat, in 2008, Richard Marx a pus bazele proiectului “Newsapalooza”, un eveniment desfasurat anual dedicat strangerii de fonduri pentru cercetarile destinate gasirii unui remediu pentru fibroza chistica.

Richard Marx nu s-a aflat la prima sa activitate filantropica, artistul implicandu-se de-a lungul timpului in mai multe proiecte caritabile de sustinere a diferite organizatii non-profit printre care “The Special Olympics”, “American Cancer Society” si “Make a wish Foundation”. De asemenea, artistul si-a donat toate castigurile incasate pentru piesa “Should’ve known better”, lansata in 1987, pentru a construi o camera de joaca pentru copii bolnavi de cancer din cadrul Centrului Medical NYU.

Toamna aceasta, Richard Marx se va afla pentru prima data in Romania, in cadrul turneului european de promovare al celui mai recent material discografic, “Emotional Remains”, lansat in septembrie 2009. Concertul va avea loc pe 1 noiembrie, la Sala Palatului, biletele fiind disponibile online, pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi 90, 120, 160, 200 si 250 de lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook