Richie Kotzen a oferit mai multe detalii despre viitorul album

de Cristi Nedelcu

Richie Kotzen a oferit mai multe detalii despre viitorul album


Richie sarbatoreste cei 50 de ani pe care urmeaza sa ii implineasca pe 3 Februarie in cel mai original mod.

Compozitorul si multi-instrumentalistul american urmeaza sa lanseze albumul 50 FOR 50, al 22-lea sau material solo fix de ziua sa.

Albumul reuneste 50 de compozitii care nu au fost lansate pana acum si care au fost scrise in totalitate de el. Cu toate ca este considerat un chitarist de rock desavarsit, Kotzen se diferentiaza de colegii de breasla prin influentele de Soul, Jazz, Funk sau chiar R&B pe care le regasim in piesele sale.

Chitaristul a declarat ca ideea de 50 de piese incluse pe un singur album i-a venit anul trecut cand deja avea 10-12 piese terminate pentru un nou material discografic. Atunci a descoperit mai multe piese la care lucrase in trecut dar pe care nu le lansase. A decis ca vara si toamna sa si le petreaca in studio pentru a termina cele 50 de piese iar rezultatul a fost 50 FOR 50, un album de 50 de piese ce va fi lansat in ziua in care Richie implineste 50 de ani.

Din vara artistul va pleca in turneu, turneu care ajunge si in Romania, la Hard Rock Cafe din Bucuresti pe 10 Septembrie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 109 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 200 de locuri)

- 79 de lei, fara loc, in fata scenei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: