Rio concerteaza la Hard Rock Cafe!

de Buvnitz

Rio concerteaza la Hard Rock Cafe!

Proiectul RIO a aparut la finele anului 2001 prin intalnirea a doi muzicieni uniti de pasiunea pentru rock'n'roll si pentru Mexic; ideea initiala era aceea de a readuce in atentia publicului elemente clasice TEX MEX. La scurt timp Marco Ligabue (chitarist) si Fabio Mora (voce) au inceput sa lucreze si propriile compozitii in limba italiana.

Celor 2 fondatori li s-au alaturat alti 3 muzicieni, proveniti din medii diverse, cu gusturi muzicale mai degraba apropiate de scena muzicala englezeasca: Tony Farinelli (bass), Cesare Barbi (baterie) si Alle Bartoli (electro DJ) – care aveau deja experienta semnificativa in circuitul cluburilor cu muzica live.

Sunetul vintage (rezultat din ansamblul bass-chitara-baterie) este contrapunctat si, in acelasi timp, imbogatit de sequente, scratch-uri si groove-ul DJ –ului.

Biletele costa 30 de lei si se gasesc la Hard Rock Cafe, in magazinele Germanos si Vodafone, Librariile Carturesti, Sala Palatului, Magazinul Muzica si online in reteaua eventim.ro si bilete.ro.

Poze Poze_MH -
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook